Η Γη της Ελιάς: Ανένδοτος ο Λυκούργος ζητά και επισήμως…

 

 

Η Γη της Ελιάς: Ανένδοτος ο Λυκούργος ζητά και επισήμως…

 

Λίγες μόνο ημέρες μας χωρίζουν από το ξεκίνημα του γ’ κύκλου της αγαπημένης σειράς «Γη της Ελιάς», και οι εξελίξεις διαδέχονται απανωτά η μία την άλλη, με μία από τις σημαντικότερες να είναι ο χωρισμός του Λυκούργου με τη Χάιδω.Η Γη της Ελιάς: Ανένδοτος ο Λυκούργος ζητά και επισήμως…

Η Χάιδω δεν αντέχει άλλο να κρατά αυτό το μυστικό.

Το κουβαλά ήδη πολύ καιρό μέσα της και την στοιχειώνει το ότι έφτασε σε μία τέτοια πράξη, που δεν μετανιώνει καθώς αφαίρεσε τη ζωή από τον άνθρωπο που της στέρησε την κόρη και το εγγόνι της.Η Γη της Ελιάς: Ανένδοτος ο Λυκούργος ζητά και επισήμως…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος μαθαίνει για τον γάμο του Μάνου

Οριστικός ο χωρισμός του Λυκούργου και της Χάιδως στη Γη της Ελιάς;

 

Όπως θα δούμε, οι αποκαλύψεις της Χάιδως γύρω από το φονικό που διέπραξε οδηγούν μακριά της τον Λυκούργο ο οποίος στο άκουσμά όλων αυτών σοκάρεται και αδυνατεί να συγχωρήσει την αγαπημένη του.

Ωστόσο σε κοινή συμφωνία που κάνει μαζί της αποφασίζουν να μη πουν το παραμικρό σε κανένα., και ως δικαιολογία για το χωρισμό τους σε όσους τους ρωτάνε επικαλούνται ασυμφωνία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία εγκαταλείπει τη Μάνη και όλοι…

 

Η Ισμήνη θα προσπαθήσει να ξαναφέρει κοντά το πατέρα της με τη Χάιδω χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο Λυκούργος όσο περνά ο καιρός υποφέρει από μέσα του για την όλη εξέλιξη ωστόσο είναι αποφασισμένος να μη κάνει πίσω. Μάλιστα όπως θα δούμε θα κινήσει τις διαδικασίες διάλυσης του γάμου του κοινοποιώντας και επισήμως στη Χάιδω τη σχετική αίτηση διαζυγίου.

Που θα καταλήξει όλο αυτό;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *