To Ναυάγιο: Ο Άγγελος θα κάνει τους μάρτυρες να σιωπήσουν

 

 

To Ναυάγιο: Ο Άγγελος θα κάνει τους μάρτυρες να σιωπήσουν

Το Ναυάγιο: Η καινούρια σειρά θα ξεκινήσει πολύ δυναμικά αφού, ο Άγγελος θα κάνει τους μάρτυρες να σιωπήσουν.To Ναυάγιο: Ο Άγγελος θα κάνει τους μάρτυρες να σιωπήσουν

 

Ο Ταμπακάκης θα μας πάρει τα μυαλά για άλλη μια φορά…

 

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης υποδύεται έναν αστυνομικό με σκοτεινό ρόλο στη νέα σειρά – υπερπαραγωγή του Mega «Το ναυάγιο» έχοντας πλάι του τον τηλεοπτικό πατέρα του στο «Μαύρο Ρόδο» Λεωνίδα Κακούρη.To Ναυάγιο: Ο Άγγελος θα κάνει τους μάρτυρες να σιωπήσουν

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Φήμες λένε πως ο αστυνόμος πάτησε πόδι και θέλησε να την μαντρώσει

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης επιστρέφει στη μικρή οθόνη μετά την ολοκλήρωση του «Μαύρου Ρόδου» με μια νέα σειρά που αναμένεται να προκαλέσει σοβαρές ανακατατάξεις στο τηλεοπτικό τοπίο. Ο λόγος για «Το ναυάγιο», την τηλεοπτική μεταφορά του πιο πρόσφατου μυθιστορήματος του Σπύρου Πετρουλάκη («Σασμός»), στην οποία το Mega έχει επενδύσει για να κερδίσει τι παιχνίδι των εντυπώσεων -και της τηλεθέασης βέβαια- τη νέα σεζόν.

Για την ώρα τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας για τους χαρακτήρες του έργου είναι λίγα. Όμως, από αυτά συνάγεται το συμπέρασμα πως ο «ολόφωτος» Μιχαήλ Ταμπακάκης, κάνει στροφή 180 μοιρών. Έτσι, αντί για έναν ερωτοχτυπημένο νεαρό που το μεγαλύτερο ελάττωμά του είναι η επιπολαιότητα, θα υποδυθεί έναν σκοτεινό ήρωα, τον Άγγελο, έναν αστυνομικό με περίεργο ρόλο στην υπόθεση.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη 11-12: η Όλγα θορυβείται νιώθοντας απειλή!

Την εντύπωση αυτή ενίσχυσε και η ανάρτηση του Mega στην οποία βλέπουμε την μορφή του ηθοποιού και διαβάζουμε: «Ο Άγγελος θα κάνει τους μάρτυρες να σιωπήσουν… ή και όχι».

 

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *