Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος προειδοποιεί τη Χάιδω για την Κατερίνα

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος προειδοποιεί τη Χάιδω για την ΚατερίναΗ Κατερίνα εμφανίζεται στη «Γη της Ελιάς» έτοιμη να εξαπατήσει τη Χάιδω, αλλά ο Λυκούργος υποψιάζεται ότι η συγκεκριμένη γυναίκα δεν είναι άξια εμπιστοσύνης και προειδοποιεί την Χάιδω.Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος προειδοποιεί τη Χάιδω για την Κατερίνα

Μία φίλη της Στέλλας από το παρελθόν έρχεται στη ζωή της Χάιδως, ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια. Η Χάιδω προσπαθεί να τη βοηθήσει, αφού τη χτυπάει στο συναίσθημα και δε θέλει να αφήσει αβοήθητη μία καλή φίλη της αδικοχαμένης κόρης της.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών: Θέλουν να πάρουν το παιδί από τη μητέρα του

Η Κατερίνα ζητά χρήματα για ορισμένα χειρουργεία που χρειάζεται να κάνει και η Χάιδω της δίνει τα αστρονομικά ποσά που θέλει. Ο Λυκούργος, όμως, όταν μαθαίνει τι συμβαίνει προειδοποιεί τη Χάιδω, στη «Γη της Ελιάς».

 

Ο Λυκούργος έχει βάσιμες υποψίες ότι η Κατερίνα είναι απατεώνισσα και θέλει απλώς να κλέψει την Χάιδω. Ο Λυκούργος της τονίζει ότι πρέπει να προσέχει την Κατερίνα, αφού δεν είναι αυτό που φαίνεται. Η Χάιδω μπαίνει σε σκέψεις, αλλά θα αργήσει να καταλάβει ότι η παλιά φίλη της Στέλλας την κοροϊδεύει.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής εξαφανίζεται – Τρόμος στο Διαφάνι

Το σχέδιο, όμως, της Κατερίνας δεν σταματά εκεί. Η γυναίκα είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να βρει τα χρήματα που χρειάζεται. Το σκοτεινό παρελθόν την κυνηγάει και είναι διατεθειμένη να προβεί σε αποτρόπαιες πράξεις για να πάρει αυτό που θέλει.

Πώς θα αντιδράσει η Χάιδω όταν μάθει ότι η Κατερίνα την εξαπατούσε; Η συνέχεια αναμένεται συγκλονιστική. Μείνετε συντονισμένοι!Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος προειδοποιεί τη Χάιδω για την Κατερίνα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *