Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης σκοτώνει τη Μυρτάλη και δίνει τέλος στη ζωή του

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης σκοτώνει τη Μυρτάλη και δίνει τέλος στη ζωή του

Λιαντού και Σκουρλέτης αποχαιρετούν την Γη της Ελιάς
Μέχρι όμως τότε, θα έχουμε δει να συμβαίνουν απίστευτα πράγματα στην Γη της Ελιάς κι ένα από αυτά είναι να αποχωρούν δύο εκ των πρωταγωνιστών. Ο λόγος για την Αφροδίτη Λιάντου και τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη οι οποίοι πέρα από συνεργάτες είναι και ζευγάρι

Ωστόσο, λόγω των γυρισμάτων της σειράς τα οποία λαμβάνουν χώρα στην Κύπρο, οι περισσότεροι ηθοποιοί έμεναν μόνιμα εκεί για αυτό και πολλοί δοκίμασαν αμέσως τη συγκατοίκηση.

Σύμφωνα, όμως, με ρεπορτάζ της RealLife και της Νίκης Κώτσου, και πληροφορίες του youweekly.gr η κούκλα κόρη της Εβελίνας Παπούλια θεωρεί πως έπειτα από δύο χρόνια καλό θα είναι να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα και να ασχοληθεί με άλλα πράγματα για αυτό και αποφάσισε όπως φαίνεται να μη συμμετάσχει στον τρίτο κύκλο της «Γης της Ελιάς» και να καταπιαστεί επαγγελματικά με καινούργια για την ίδια αντικείμενα.

Όπως σας είχαμε αναφέρει θα υπάρξει ένα δραματικό φινάλε στην σειρά «Η Γη της Ελιάς» και για τον 2ο κύκλο. Μάλιστα θα δούμε ότι θα δώσουν τέλος οι δύο εκ των πρωταγωνιστών μας. Αναφερόμαστε φυσικά στην Μυρτάλη και στον Αλέξη.

Ο Αλέξης όπως θα δούμε αρχίζει και χάνει το μυαλό του, δεν ελέγχεται πλέον από κανέναν και θα κάνει φρικτά εγκλήματα. Ένα από αυτά θα είναι ο Γεράσιμος, αλλά δεν θα είναι και ο μόνος. Λίγο αργότερα θα προχωρήσει σε κάτι που δεν περίμενε κανείς. Θα σκοτώσει πρώτα τη Μυρτάλη και μετά θα βάλει τέλος και στην δική του ζωή.

Όπως έχει γίνει γνωστό άλλωστε Αλέξης και Μυρτάλη δεν θα είναι στον 3ο κύκλο. Οπότε Γεωργίου και Βάνα έχουν έτοιμο σενάριο πως να βγουν από τη μέση…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *