Σασμός: Καταφέρνει ο Νικηφόρος να βάλει τέλος στην ζωή του;

 

Σασμός: Καταφέρνει ο Νικηφόρος να βάλει τέλος στην ζωή του;

Ένας από τους πρωταγωνιστές ετοιμάζεται να βάλει τέλος στη ζωή του, διαπράττοντας απόπειρα αυτοκτονίας, στη σειρά Σασμός.Σασμός: Καταφέρνει ο Νικηφόρος να βάλει τέλος στην ζωή του;

 

Ποιος είναι αυτός και για ποιον λόγο θέλει να αυτοκτονήσει και να αφήσει πίσω του όσα τον βασανίζουν;

 

Κι όμως, ένας πολύ πονεμένος ήρωας θα δυσκολευτεί πολύ να σταθεί ξανά στα πόδια του.. Αυτός δεν είναι άλλος, από τον Νικηφόρο Σταματάκη. Μετά τον πυροβολισμό του Μαθιού, τίποτε δε θα είναι ξανά το ίδιο στη ζωή του..Σασμός: Καταφέρνει ο Νικηφόρος να βάλει τέλος στην ζωή του;

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Παύλος καταρρακωμένος σπαράζει

Ο Μαθιός δε πεθαίνει, ψυχορραγεί στο νοσοκομείο. Την ίδια στιγμή, η μητέρα του νοσηλεύεται στο δίπλα δωμάτιο, ευτυχώς τραυματισμένη ελαφρά. Η αγωνία κορυφώνεται και όλοι συζητούν το κακό που βρήκε τους Σταματάκηδες.

Μόλις ο Νικηφόρος πυροβολεί τον Μαθιό, εξαφανίζεται. Όλοι τον ψάχνουν, ειδικά ο Μανόλης, ο οποίος υποψιάζεται πως πίσω από τον πυροβολισμό του Μαθιού, κρύβεται εκείνος και κανένας άλλος.

Η κατάσταση ξεφεύγει..

Ο Νικηφόρος, μην αντέχοντας άλλο όσα έγιναν στη ζωή του τελευταία, αποφασίζει να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, στη σειρά Σασμός. Αυτός που τρέχει κοντά του και τον ικετεύει να βάλει μυαλό και να δώσει μια ευκαιρία στη ζωή του, είναι ο Μανόλης.. Οι μέρες που έρχονται είναι δύσκολες για όλους..

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 71

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *