Άγρια Γη – Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Άγρια Γη - Τι θα δούμε στο  σημερινό επεισόδιο

Άγρια Γη- – Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ο Άρης αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Βαγγέλη ότι είναι ο Νικόλας Γαλάνης, ενώ ο Στάμου εκβιάζει την Όλγα ζητώντας της λεφτά για την προεκλογική του εκστρατεία, προκειμένου να μην την σύρει στα δικαστήρια για την υπόθεση του Νίκου Μπάκα.Άγρια Γη- – Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Η Όλγα προσπαθεί να μαζέψει το ποσό και ζητάει τη βοήθεια του Άρη για να τα παραδώσει ο ίδιος στον Στάμου. Ταυτόχρονα, ο Άρης ανησυχεί μην βρεθεί το dna του στο ξύλο, με το οποίο τον τραυμάτισε ο Νίκος, πράγμα που θα πρόδιδε την ταυτότητά του.

Άγρια Γη - Τι θα δούμε στο  σημερινό επεισόδιο

Η Ρόζα μαλώνει με τον Λουκά γιατί θεωρεί ότι προσπαθεί να καλύψει την Όλγα, για την επίθεση που έγινε στον Μπάκα και τον Αλέξη.

Ο Στέφανος βρίσκει το ίδρυμα στο οποίο νοσηλεύεται η Μυρτώ, όταν φτάνει όμως εκεί, διαπιστώνει πως η Μυρτώ έχει δραπετεύσει. Η Ελπίδα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει το γεγονός πως είναι κόρη του Στάμου.

Ο Μάνος καταλαβαίνει πως έχει αισθήματα για την Άννα. Η Μυρτώ κρύβεται σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη και τρομαγμένη ανακαλύπτει πως δεν είναι μόνη της εκεί!

Άγρια Γη- – Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *