Η Γη της Ελιάς: Ο αγώνας του Μάνου και του Ισίδωρου για να πάρουν το παιδί

Η Γη της Ελιάς: Ο αγώνας του Μάνου και του Ισίδωρου για να πάρουν το παιδίΗ Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού θα δούμε τον αγώνα του Μάνου και του Ισίδωρου για να πάρουν το παιδί.

Τραγικές στιγμές θα ζήσει η μικρή Αγγελική μετά το θάνατο της Φανής. Η μικρή μένει μόνη της στον κόσμο και καταλήγει σε ίδρυμα. Αυτό δεν μπορεί να το δεχτεί με τίποτα ούτε ο Ισίδωρος ούτε ο Μάνος και αρχίζουν ένα τεράστιο αγώνα για να πάρουν το παιδί από κει.Η Γη της Ελιάς: Ο αγώνας του Μάνου και του Ισίδωρου για να πάρουν το παιδί

Όπως έχουμε δει η Φανή σκοτώνεται με το αυτοκίνητο την ώρα που ο Ισίδωρος με το Μάνο και τη μικρή την περιμένουν στο σπίτι για να φάνε όλοι μαζί. Η τραγική είδηση του απροσδόκητου θανάτου της, πέφτει σαν βόμβα και οι δύο άντρες σοκαρισμένοι προσπαθούν να βρουν τον τρόπο ώστε να διαχειριστούν την κατάσταση με τη μικρή Αγγελική.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ φεύγει από το μοναστήρι και μένει με τον Πέτρο στου Λευτέρη

Το κοριτσάκι αισθάνεται σαν χαμένο. Τους μόνους ανθρώπους που έχει κοντά του είναι η κοπέλα του σπιτιού, ο Ισίδωρος και ο Μάνος. Βρίσκεται σε κατάσταση σοκ με τον Ισίδωρο με τον Μάνο να προσπαθούν να αγκαλιάσουν με τρυφερότητα το κορίτσι.

Η Γη της Ελιάς: Ο αγώνας του Μάνου και του Ισίδωρου για να πάρουν το παιδί

Σύμφωνα με το TV24, το μέλλον της όμως είναι προδιαγεγραμμένο. Τόσο ο Μάνος που έχει πολύ αδυναμία στο παιδί όσο και ο Ισίδωρος ο οποίος ξέρει ότι είναι μία Βρεττάκου δεν διανοούνται καν να αφήσουν το παιδί στην τύχη του. Οι νόμοι όμως λένε άλλα και είναι προς το παρόν αξεπέραστοι.

Έτσι καθώς δεν έχει άλλο συγγενή από την πλευρά της Φανής καταλήγει σε ίδρυμα. Η ζωή του παιδιού γκρεμίζεται σε μία στιγμή όταν της εξηγούν με τρόπο ότι δεν θα δει πλέον τη μαμά της και ότι εγκαταλείπει αυτό το σπίτι. Το μεγαλύτερο όμως πανικό τον παθαίνει όταν έρχεται η ώρα να πάει στο Ίδρυμα.

Διαβάστε Επίσης  H Μάγισσα: Γερακίνα και Κυπριανή γίνονται μια γροθιά

Το κοριτσάκι γαντζώνεται πάνω στον Ισίδωρο και τον παρακαλεί “δεν θέλω να πάω σε παρακαλώ. Θέλω να είμαι μαζί σου.” του λέει. Εκείνος λυγίζει, την αγκαλιάζει, την καθησυχάζει και της υπόσχεται “Αγγελική μου δεν γίνεται διαφορετικά. Πρέπει να πας.

Όμως σου υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα για να σε πάρω σύντομα κοντά μου. Και εγώ και ο Μάνος σε αγαπάμε πάρα πολύ να το ξέρεις.” της λέει. Από κείνη την ώρα και μετά ο Ισίδωρος βάζει σκοπό της ζωής του να φέρει το παιδί στην πραγματική του οικογένεια.

Όπως θα δούμε στο Β κύκλος δεν θα είναι πολύ εύκολο. Οι νόμοι είναι πάνω από όλα και όλη η οικογένεια μαζί με την Αντιγόνη αρχίζουν τις διαδικασίες για να αποδείξουν ότι το παιδί είναι δικό τους. Να θυμίσουμε ότι όλα αυτά θα μπορούσαν να γίνουν πολύ πιο εύκολα αν η πράξη υιοθεσίας της Αγγελικής γινόταν με νόμιμες διαδικασίες.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *