Σασμός: «Μάνα και γιος μου κλείσατε το σπίτι, φονιάδες»

Σασμός: «Μάνα και γιος μου κλείσατε το σπίτι, φονιάδες»

 

Η Καλλιόπη και η Βασιλική θα πιαστούν στα χέρια, λίγο πριν το φινάλε της σειράς Σασμός.Σασμός: «Μάνα και γιος μου κλείσατε το σπίτι, φονιάδες»

 

Η Καλλιόπη θα κάνει το λάθος να δείξει στη Βασιλική πως ξέρει όλη την αλήθεια, για τη δολοφονία του Στεφανή. Αυτό, θα την τσακίσει.

 

Η Καλλιόπη τρέμει στην ιδέα πως η Βασιλική θα κάψει τον γιο της στην αστυνομία. Φοβάται πως ο θυμός της δεν έχει σβήσει και δεν θα σβήσει, αν δε δικαιωθεί ο Στεφανής. Οι μέρες περνούν και η κατάσταση χειροτερεύει στο σπίτι.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η απόφαση της Θεοδώρας ανατρέπει τα πάντα

Στην προσπάθειά της να την αποτρέψει από τα χειρότερα, η Καλλιόπη κάνει το μοιραίο λάθος και ομολογεί στη Βασιλική πως γνωρίζει όλη την αλήθεια για τη δολοφονία του άντρα της..

Η Βασιλική, φυσικά, θολώνει! Δεν μπορεί να διανοηθεί ότι μάνα και γιος είχαν συνωμοτήσει για να αφαιρέσουν τη ζωή του άντρα της. Η Βασιλική δεν μπορεί να το δεχτεί και ξεσπάει πάρα πολύ άσχημα, με αποτέλεσμα οι δύο γυναίκες να τσακώνονται και να ανταλλάζουν βαριές κουβέντες..

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Επεισόδια 42 - 43 - 44 - 45

Για κακή τους τύχη ο Νικηφόρος στέκεται πίσω τους και ακούει όλη τη συζήτηση. Μαθαίνει ότι ο Μαθιός ήταν αυτός που σκότωσε τον πατέρα του και χάνει το μυαλό του. Αμέσως Όρμα αρπάζει το όπλο και τρέχει να βρει τον φονιά με μοναδικό τους σκοπό να του αφαιρέσει την ψυχή..

Η Καλλιόπη και η Βασιλική τρέχουν, για να προλάβουν τα χειρότερα, στη σειρά Σασμός.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *