Παράδεισος Κυριών: Ο Ντίνος ρίχνει μπουνιά στο Σίμο και…

 

Παράδεισος Κυριών: Ο Ντίνος ρίχνει μπουνιά στο Σίμο και…

Παράδεισος Κυριών: Ο Ντίνος ρίχνει μπουνιά στο Σίμο και…

 

Εξελίξεις σοκ επιφυλάσσει η συνέχεια της σειράς, Ο παράδεισος των κυριών μιας κι ο Σίμος κακοποιεί την Αμαλία και ο Ντίνος το μαθαίνει και γίνεται έξω φρενών.

Αρχικά, το συμβόλαιο για την πώληση υπογράφεται και ο Ντίνος λέει στα ίσα στον Σίμο: «Πιστεύω πως εσύ έκαψες το Ολύμπια». Τότε, ο Σίμος περνάει στην αντεπίθεση και τον κατηγορεί:

«Ξέρω γιατί τα λες όλα αυτά, επειδή θέλεις ακόμη την Αμαλία και πλέον είναι μόνο δική μου». Μετά από αυτό τα αίματα ανάβουν και ο Ντίνος του δίνει μια μπουνιά και τότε ο Βύρωνας μπαίνει στη μέση και τους χωρίζει.

 

Έπειτα, πηγαίνοντας στον «Παράδεισο» η Αμαλία μαθαίνει από τον Σίμο γι’ αυτά που τον κατηγορεί ο Ντίνος και έπειτα τον ρωτάει για το όπλο και τότε ο Σίμος παραδέχεται το λάθος του και προσπαθεί να της εξηγήσει ότι τον πνίγει το δίκιο του, αλλά η Αμαλία του λέει απλά:

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Οι Απατεωνιές Του Αστυνόμου Θα Αποκαλυφθούν – Το Τέλος Είναι Κοντά

«Θα σε βοηθήσω να μαζέψουμε το γραφείο σου και να φύγουμε». Παράλληλα, ο Ντίνος ανακοινώνει σε όλους το νέο της αγοράς και ο Σίμος τούς αποχαιρετά.

Στο μεταξύ, η Μιράντα προσέχει το σημάδι της Αμαλίας στο μάγουλο και τη ρωτάει γι’ αυτό, αλλά η Αμαλία της λέει ψέματα ότι χτύπησε και η δεύτερη αποφασίζει να επισκεφθεί τη θεία της να τη ρωτήσει για τον Σίμο.

Εξω από το σπίτι βρίσκει τη Μιράντα που την έφερε ο Ντίνος και της λέει: «Δεν πειράζει, πήγαινε, θα σε περιμένω να γυρίσεις» και απευθυνόμενος στον Ντίνο: «Ντίνο, μήπως θα μπορούσες να την πας εσύ;».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ξεπερνάει την Δήμητρα και παντρεύεται την…

Εκείνος το κάνει, αλλά μόλις φτάνουν έξω από το τμήμα παρατηρεί καλύτερα το σημάδι της Αμαλίας: «Τι είναι αυτό; Πώς το έπαθες;», τη ρωτάει και βλέποντάς τη να διστάζει να του απαντήσει, τη ρωτάει ευθέως: «Πες μου, αυτός ο αλήτης ο Σίμος σου το έκανε;» και της λέει: «Πρέπει να φύγεις επειγόντως από κοντά του».

Ο Ντίνος γίνεται φυσικά έξω φρενών με τον Σάμο, όπως θα δούμε στον Παράδεισο των Κυριών, όμως η Αμαλία προσπαθεί να τον ηρεμήσει.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *