Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος ορμάει στην Εύα στη μέση του δρόμου

Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος ορμάει στην Εύα στη μέση του δρόμου

Μία ακόμη επίθεση θα δεχτεί η αγαπημένη του Στάθη, από την οικογένεια Καπερνάρου. Ο Στέφανος θα αντικρίσει για πρώτη φορά μπροστά του την Εύα Δήμα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο, στην γη της ελιάς. Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος ορμάει στην Εύα στη μέση του δρόμου

Ο Στάθης και η Εύα κάνουν τη βόλτα τους στη Μάνη, αγνοώντας τις συνέπειες. Καθώς περπατούν, πέφτουν πάνω στον Στέφανο, ο οποίος είναι φανερά εξοργισμένος από την στάση που κράτησε ο πατέρας του στο δικαστήριο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια για τον Στεφανή – Δύο όπλα περιμένουν τον Μαθιό!

Πράγματι, ο Στάθης δεν υποστήριξε ανοιχτά τον γιο του, θέλοντας να διατηρήσει τις ισορροπίες ανάμεσα σε Καπερνάρους και Στεφανέους. Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με την είδηση για τη νέα του ερωμένη, έχουν εκνευρίσει πολύ τον νεαρό πρωταγωνιστή.

Όταν ο Στέφανος αντικρίσει την Εύα, όλα θα αλλάξουν, στην γη της ελιάς. Έξαλλος, θα αρχίσει να της φωνάζει, να την κατηγορεί που διέλυσε την οικογένειά τους. Φαίνεται πως ο γιος ακολουθεί τα βήματα της μητέρας του, καθώς το ίδιο ακριβώς είχε κάνει και η Αρετή πριν κάποιες μέρες.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αυτή είναι η τιμωρία της Καλλιόπης

Η Εύα αισθάνεται πάρα πολύ άβολα. Ο Στάθης προσπαθεί να τον ηρεμήσει, να του ζητήσει τον λόγο αυτής της επίθεσης. Πατέρας και γιος βρίσκονται απέναντι, με την έχθρα αυτή να φουντώνει καθημερινά όλο και περισσότερο.

 

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *