Σασμός: Το θαύμα στην Άνω Ποριά έγινε

 

Σασμός: Το θαύμα στην Άνω Ποριά έγινε

Η Άσπα δεν αντέχει άλλο στην Άνω Ποριά και στη σειρά Σασμός, ειδικά μετά και το χωρισμό της από τον Μύρωνα.Σασμός: Το θαύμα στην Άνω Ποριά έγινε

 

Καθώς ο παπα-Μιχάλης την αποθαρρύνει από το να κλειστεί σε μοναστήρι, αποφασίζει να φύγει για την Αυστραλία.

 

Όταν το ανακοινώνει στις συγγενείς της, εκείνες αιφνιδιάζονται και προσπαθούν να την πείσουν να παραμείνει κοντά τους. Η Άσπα, ωστόσο, έχει πάρει την απόφασή της και δεν κάνει πίσω. Αυτό δεν πτοεί βέβαια τον Τόλη, που βάζει μπροστά ένα σχέδιο για να την αποτρέψει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Έρωτας ή εμμονή; Τί νιώθει ο Μαθιός για την Βασιλική;

Ούτε όμως αυτός τα καταφέρνει σύμφωνα με τον Τηλεθεατή. Από τη μεριά της, η Μαρίνα πιέζει τον Παύλο να της πει τον πραγματικό λόγο που θέλει η Άσπα να φύγει και τον φέρνει σε δύσκολη θέση.

Πολύ σύντομα, εκείνη μαζεύει τα πράγματά της και χαιρετά ένα ένα τα πρόσωπα του χωριού με τα οποία είχε δεθεί περισσότερο. Φανερά συγκινημένη, παίρνει το αεροπλάνο που θα την πάει μακριά, για πάντα…

Ο Λευτέρης είναι ενθουσιασμένος που θα γίνει πατέρας και δεν μπορεί να μην πει το ευχάριστο νέο στη μητέρα του. Την επισκέπτεται στο ίδρυμα, κάθεται όπως πάντα δίπλα της και της λέει συγκινημένος ότι πια δεν θα είναι οι δυο τους, όπως τόσα χρόνια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Αν συγχωρέσεις την Βασιλική, θα σε ξεγράψω»

 

Έχει ήδη δίπλα του μια θαυμάσια κοπέλα και πολύ σύντομα θα αποκτήσουν το μωρό τους.

 

Της λέει ότι θα γίνει γιαγιά κι εκείνη, για πρώτη φορά, ανταποκρίνεται!

Δεν τον κοιτάει με βλέμμα απλανές, αλλά έχει εμφανή σημάδια «επιστροφής» στη ζωή! Ο ενθουσιασμός του Λευτέρη είναι μεγάλος, όμως ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από την Έλενα θα τον αναστατώσει.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *