Τα Νέα Ζευγάρια Που Έρχονται Στην Σειρά

Τα Νέα Ζευγάρια Που Έρχονται Στην ΣειράΤα Νέα Ζευγάρια Που Έρχονται Στην Σειρά

Η Γη της Ελιάς spoiler: Στα σκαριά είναι και άλλα ζευγάρια στην σειρά, όπως φαίνεται ή τουλάχιστον Η Γη της Ελιάς spoiler: ο ένας από τους δυο θα ήθελε να γίνουν χωρίς όμως να ξέρουμε πως θα καταλήξει η ιστορία μεταξύ τους.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Τα νέα ζευγάρια που έρχονται στην σειρά

Ας τα δούμε παρακάτω:

Ελένη και Ανέστης

Είναι ίσως ο πιο αντιπαθής χαρακτήρας της σειράς, αφού ο Ανέστης σε ότι κακό συμβαίνει έχει βάλει το χεράκι του. Μετά τον χωρισμό του με την Ευτυχία στην οποία καθόλου καλά δεν είχε φερθεί ήρθε η ώρα για να ερωτευτεί μια άλλη γυναίκα. Αυτή δεν είναι άλλη από την Ελένη. Την ήσυχη κοπέλα που αρχικά φλέρταρε με τον Στέφανο. Φαίνεται, λοιπόν, πως θα την πολιορκήσει στενά και μάλλον θα τα καταφέρει.

Διαβάστε Επίσης  Τρία Μίλια: Ο Μιχάλης και η Φωτεινή προσπαθούν να θέσουν κανόνες στη μεταξύ τους σχέση

Χάιδω και Λυκούργος

Αυτή την τρυφερή φιλία την είχαμε μυριστεί από την αρχή. Ωστόσο η παράνοια της Χάιδως και το μίσος για τους Καπερνάρους τους είχε απομακρύνει. Φαίνεται, λοιπόν, πως οι δυο τους θα έρθουν πολύ κοντά τώρα που η Χάιδω γίνεται ένας καλοκάγαθος άνθρωπος που έχε μετανιώσει για όσα κακά έχει προκαλέσει και ο Λυκούργος θα το εκτιμήσει.

Ιάκωβος και Μαργαρίτα

Κλείνουμε με ένα «ζευγάρι» bonus. Δεν ξέρουμε αν αυτό θα ευδοκιμήσει ωστόσο η Μαργαρίτα έχει δείξει εδώ και καιρό μια ιδιαίτερη συμπάθεια στον Ιάκωβο. Από εκείνον δεν έχουμε καταλάβει κάτι όμως τίποτα δεν αποκλείεται. Δική μας επιθυμία πάντως θα ήταν να προχωρήσει αυτό το ειδύλλιο.

Διαβάστε Επίσης  Το Βραχιόλι της Φωτιάς: Περίληψη και φωτογραφίες πρώτα επεισόδια 1-2

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *