Σασμός: Ανατροπή στο φινάλε – Ο Νικηφόρος δίνει τέλος στη ζωή του;

 

Σασμός: Ανατροπή στο φινάλε – Ο Νικηφόρος δίνει τέλος στη ζωή του;

Η Βασιλική όσο κι αν παλεύει να ξεπεράσει το γεγονός ότι η Καλλιόπη ήξερα για τον φόνο που έκανε ο Μαθιός, δεν τα καταφέρνει.Σασμός: Ανατροπή στο φινάλε – Ο Νικηφόρος δίνει τέλος στη ζωή του;

 

Οι δύο γυναίκες έρχονται και πάλι σε αντιπαράθεση, όμως τις ακούει ο
Νικηφόρος τυχαία και μαθαίνει πως ο φονιάς του πατέρα του είναι ο Μαθιός.

 

Το μίσος δηλητηριάζει την ψυχή του και θολωμένος απειλεί θεούς και δαίμονες. Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει και να τον ηρεμήσει. Ο Νικηφόρος αρπάζει ένα όπλο αποφασισμένος να βάψει τα χέρια του με αίμα και λίγο πριν τον γάμο του Αστέρη και της Αργυρώς, τρέχει στο βουνό να βρει τον Μαθιό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος Καπερνάρος επιστρέφει και φέρνει τα πάνω κάτω

Η Βασιλική πανικόβλητη τον ακολουθεί για να προλάβει το κακό, ενώ η Καλλιόπη συνειδητοποιώντας πως έρχεται ακόμα μία μεγάλη φουρτούνα για την οικογένεια της, καταρρέει. Πιεσμένη όσο ποτέ άλλοτε, χάνει την ψυχραιμία της, ξεσπά σε κλάματα και παθαίνει εγκεφαλικό.

Η καπετάνισσα πέφτει κάτω και βγάζει αφρούς από το στόμα και η Κατερίνα που έχει ειδοποιηθεί από την Βασιλική τρέχει αμέσως στο σπίτι της, για να την σώσει. Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος, εξαγριωμένος, φτάνει στον Μαθιό, ο οποίος τον ρωτά τι έχει συμβεί.

«Εσύ είσαι ο φονιάς του πατέρα μου και πρέπει να πεθάνεις», τον κατηγορεί, σηκώνει το όπλο και τον σημαδεύει. Εκείνη τη στιγμή φτάνει στο σημείο και η Βασιλική και του φωνάζει να μην πατήσει την σκανδάλη,
γιατί ο Μαθιός είναι πατέρας του.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ σκοτώνει την Κυπριανή και πεθαίνει

Ο Νικηφόρος όμως έχει ήδη πατήσει την σκανδάλη και ο απόηχος του πυροβολισμού αντηχεί σε όλη την Άνω Ποριά και από δω και πέρα οι ζωές όλων αναμένεται να αλλάξουν ριζικά και δραματικά.

Τα spoilers είναι ως εδώ χωρίς να διευκρινίζουν αν ο Νικηφόρος πυροβολεί τον Μαθιό ή τη Βασιλική.

Όμως κάποιες πληροφορίες μας λένε πως ο Νικηφόρος στρέφει το όπλο πάνω του και πυροβολεί τον εαυτό του. Αν είναι αλήθεια σίγουρα θα έρθει η μεγάλη ανατροπή στο τελευταίο επεισόδιο του Σασμού.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *