Μαύρο Ρόδο: Ο γιος σου πήγε να με σκοτώσει – Η Φιλαρέτη σε σοκ

 

Μαύρο Ρόδο: Ο γιος σου πήγε να με σκοτώσει – Η Φιλαρέτη σε σοκ

Η Φιλαρέτη καθώς αντιλαμβάνεται ότι η Αλεξία δεν είναι διατεθειμένη να της αποκαλύψει τίποτα για τον γιο της ρωτά τον Πέτρο μήπως ξέρει κάτι εκείνος.Μαύρο Ρόδο: Ο γιος σου πήγε να με σκοτώσει – Η Φιλαρέτη σε σοκ

 

«Έλα μέσα. Πάμε μαζί στον πατέρα μου. Εκείνος, λογικά, θα μπορέσει να στα εξηγήσει όλα», της προτείνει…

Ο Θέμης εκπλήσσεται όταν την αντικρίζει ενώ εκείνη βλέποντας τον σε άσχημη κατάσταση καταλαβαίνει πως τελικά δεν ήθελε να την αποφύγει όταν του τηλεφώνησε. «Με δηλητηρίασαν, Φιλαρέτη. Και θες να σου πω ποιος έδωσε την εντολή; Ο γιος σου», της λέει κοιτώντας την κατάματα κι εκείνη απορεί.

«Γέννησες το πιο επικίνδυνο σκουλήκι που έχει ποτέ γεννηθεί από μάνα. Αυτό λέω», συνεχίζει και η Φιλαρέτη τον κοιτά αποσβολωμένη και ρωτά να μάθει περισσότερα. «Δε νομίζω ο γιόκας σου να θέλει να δει άλλον κανέναν. Μόνο την κορούλα μου.

Και για να μου κάνει η Αλεξία δηλώσεις, για ταξίδια στο εξωτερικό και τέτοια, ξέχνα τον. Πάει να πει πως βιάζονται να το σκάσουν μαζί. Πριν βγει βρώμα σε όλη την Πάτρα ότι ζει. Ότι δε σκοτώθηκε στο ατύχημα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Μεγάλης Τρίτης

Κρύβεται. Αλλά ο χρόνος του, τελειώνει. Και θα κάνει τα πάντα για να μείνει αφανής. Τραβώντας μαζί και την κόρη μου», της λέει κι εκείνη θυμάται το δημοσίευμα που είδε στο κινητό της Γαλήνης για την έκρηξη.

«Ο Βικέντιος…», ψελλίζει και σαστισμένη ρωτά: «Μα.. πώς… πώς έφτασες σε αυτόν; Είσαι βέβαιος; Σε παρακαλώ, σε ικετεύω, πες μου. Είναι έγκυρο; Απολύτως;» Ο Θέμης της εξηγεί τα πάντα και η Φιλαρέτη δεν μπορεί να πιστέψει πως βρέθηκε μια ανάσα με τον γιο της.

«Πρέπει να τον δω ξανά. Στην ουσία, πρέπει να τον δω για πρώτη φορά», λέει, κι εκείνη τη στιγμή η Θάλεια τηλεφωνεί στον Καστρινό και του αποκαλύπτει την πραγματική ταυτότητα του Φρέντι…

Η Φιλαρέτη κατεβαίνει στο σαλόνι και για ακόμα μία φορά παρακαλάει την Αλεξία να της πει για τον γιο της, αλλά εκείνη συνεχίζει να αρνείται. Τότε, η Φιλαρέτη παίρνει την βαλίτσα της και φεύγει από το σπίτι, όμως όχι και από την Πάτρα.

Βρίσκει ένα ταξί, μπαίνει μέσα και όταν βλέπει την Αλεξία να φεύγει από το σπίτι ζητάει από τον οδηγό να την ακολουθήσει… Έχοντας ακολουθήσει η Φιλαρέτη την Αλεξία, φτάνει έξω από τον χώρο που μένει ο Βίκος. Η Αλεξία μπαίνει μέσα, εκείνος την αγκαλιάζει και την φιλά με πάθος.

Διαβάστε Επίσης  ΣΑΣΜΟΣ: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται (3/10 έως 6/10 )

«Μου έλειψε το κορίτσι μου. Και τι ήταν όλες αυτές οι βλακείες που μου έλεγες στο τηλέφωνο. Τι δηλητήρια μωρέ; Σε ποιον αιώνα ζει αυτός ο γιατρός; Σας είπε και για κακές μάγισσες; Για μήλα και καθρέφτες που μιλάνε;

Ποιος κάθεται να δηλητηριάσει τον Καστρινό και δεν τον ξαπλώνει με μία σφαίρα. Αφού είναι έξυπνο το κορίτσι μου, γιατί δεν το βλέπει;

Ο πατέρας σου κάνει ό,τι μπορεί για να μη σε χάσει από δίπλα του. Για αυτό το τόσα παραμύθια», της λέει κι εκείνη τη στιγμή χτυπάει το τηλέφωνο της. «Έλα Αλεξία.

Μόλις ανιχνεύθηκε η ουσία. Πρόκειται για μια ουσία που υπάρχει σε οργανοφωσφορικά άλατα. Τέλος πάντων, δεν έχει νόημα να σε κουράζω με αυτό.

Το ουσιαστικό είναι πως όντως τον δηλητηρίασαν», ακούει σοκαρισμένη τον γιατρό από την άλλη άκρη της γραμμής να της λέει, ενώ παράλληλα χτυπάει κουδούνι. Ο Βίκος ανοίγει την πόρτα με νεύρα και βλέπει μπροστά του την Φιλαρέτη με μια βαλίτσα στο χέρι…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *