Σασμός – Μαθιός και Βασιλική στα μαχαίρια λόγω του Νικηφόρου

Σασμός – Μαθιός και Βασιλική στα μαχαίρια λόγω του Νικηφόρου

Ένας πολύ μεγάλος και επεισοδιακός καυγάς έρχεται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA Σασμός ανάμεσα στον Μαθιό και την Βασιλική. Φυσικά ο λόγος είναι ο Νικηφόρος, ο οποίος δεν γνωρίζει ακόμα την αλήθεια για την σχέση που διατηρεί ο θείος του, που πια τον βλέπει σαν πατέρα, με την μητέρα του. Ο Μαθιός θέλει διακαώς να του πει όλη την αλήθεια αλλά η Βασιλική μόνο στο άκουσμα αυτό τρελαίνεται και ένας έντονος καυγάς αναμεσά τους ξεσπά.

Ο Μαθιός από πλευράς του επιμένει πως δεν πρέπει άλλο να του κρύβουν την αλήθεια που αφορά την σχέση τους καθώς έχει περάσει πολύς καιρός και ισχυρίζεται πως ο Νικηφόρος είναι πλέον στην θέση να καταλάβει και να κατανοήσει τι συμβαίνει με τον θείο του και την μητέρα του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Άσπα και Αργυρώ πιάνονται στα χέρια – Άγριος καυγάς

Η Βασιλική από πλευράς της ακούγοντας τον ξεσπά άσχημα καθώς δεν θέλει να μαθευτεί η αλήθεια γιατί τρέμει την αντίδραση του γιού της που τον λατρεύει. Δεν μπορεί να διανοηθεί πως ο Μαθιός θα του τα αποκαλύψει όλα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να το αποτρέψει αυτό.

Ο Μαθιός όμως επιμένει πως ο Νικηφόρος πρέπει να μάθει την αλήθεια και ένας έντονος καυγάς ξεσπά ανάμεσα σε αυτόν και την Βασιλική στην σειρά Σασμός. Για πρώτη φορά θα δούμε το αγαπημένο ζευγάρι έτσι καθώς θα ειπωθούν κουβέντες που μπορεί και να πονέσουν. Θα καταφέρει άραγε η Βασιλική να του αλλάξει γνώμη ή ο Μαθιός θα τα τινάξει όλα στον αέρα λέγοντας όλη την αλήθεια στον ανιψιό του;

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Νέες ανατροπές με την Αργυρώ

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *