Η Γη της Ελιάς: Κι άλλος στη βάρκα του θανάτου – Πόσοι βουλιάζουν;

 

Η Γη της Ελιάς: Κι άλλος στη βάρκα του θανάτου – Πόσοι βουλιάζουν;

Μία εκδρομή, θα εξελιχθεί σε εφιάλτη.Η Γη της Ελιάς: Κι άλλος στη βάρκα του θανάτου – Πόσοι βουλιάζουν;

 

Το φινάλε της β’ σεζόν, κόβει την ανάσα.

 

Ο Φίλιππος, η Βασιλική και ο Στάθης μπαίνουν στη βάρκα για ψάρεμα, αγνοώντας τους κινδύνους, στην γη της ελιάς.Η Γη της Ελιάς: Κι άλλος στη βάρκα του θανάτου – Πόσοι βουλιάζουν;

Βέβαια, δεν είναι μόνον οι τρεις τους, καθώς κι άλλοι επιλέγουν να ακολουθήσουν σε αυτό το μοιραίο ταξίδι. Πρώτη και καλύτερη η Αρετή, η οποία ανακοινώνει στην Στάθη πως θα μπει στη βάρκα, ο κόσμος να χαλάσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αθηνά και Δημήτρης πιάνονται στα χέρια – Άγριο ξύλο

Έτσι, σύμφωνα με το περιοδικό TV24, η Αρετή, ο Στάθης, ο Φίλιππος και η Βασιλική είναι στη μία βάρκα, ενώ δίπλα τους, με άλλη βάρκα, βρίσκονται ο Μιλτιάδης, η Άννα και ο Πότης. Δύο χαμογελαστές παρέες που ψαρεύουν και τραγουδούν ξέγνοιαστα.

Μόνο που.. η πετονιά της Βασιλικής πιάνεται κάπου μέσα στο βυθό και την τραβάει στο νερό! Όλοι γελάνε με το θέαμα, αλλά μόλις η Βασιλική αργεί να βγει στην επιφάνεια, τους κόβεται η ανάσα.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: «Θα χάσεις το κεφάλι σου και μετά θα καείς»

Το μπλουζάκι της Βασιλικής έχει κολλήσει στη βάρκα, με αποτέλεσμα η ίδια να μη μπορεί να ανέβει στην επιφάνεια, στην γη της ελιάς. Ο τρόμος όλων εξαπλώνεται. Άραγε, θα καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *