Η Γη της Ελιάς: Όλα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του 2024

 

Η Γη της Ελιάς: Όλα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του 2024

Η Γη της Ελιάς: Όλα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του 2024

 

Το β’ μισό της σειράς του Mega, Η γη της ελιάς, επιστρέφει στις 14 Ιανουαρίου στις 21:00 και οι εξελίξεις που θα σημειωθούν, ειδικά στα επεισόδια της πρώτης εβδομάδας, είναι καθηλωτικές.

Τι θα δούμε στα επεισόδια της πρώτης εβδομάδας στην Γη της Ελιάς

Αρχικά, η Βασιλική με τον Φίλιππο χωρίζουν και κανείς από τους δύο δεν είναι πρόθυμος μέχρι στιγμής να κάνει πίσω, όπως διαβάζουμε στο daddycool και το tv24, με τον Λυκούργο και τη Χάιδω να προσπαθούν να συνετίσουν τον Φίλιππο αλλά μάταια.

Ούτε η Βασιλική είναι όμως δεκτική στο να τα βρουν, καθώς γύρισε στο σπίτι της Αρετής μαζί με το μωρό της.

Κάποια στιγμή μάλιστα, ο Φίλιππος συναντά την Αριάδνη και της αποκαλύπτει ότι χώρισε με τη γυναίκα του και εκείνη ενημερώνει σχετικά τον Στάθη και τον ρωτά αν γνωρίζει τον λόγο που χώρισαν.

 

Η Αριάδνη γεμίζει τύψεις κι έτσι πάει να βρει τη Βασιλική και να την παρακαλέσει να μη χαλάσει τον γάμο της. Παράλληλα, ο Φίλιππος βλέπει τη Βασιλική με τον Μιλτιάδη και ζηλεύει αφάνταστα καθώς θεωρεί ότι κάτι υπάρχει μεταξύ τους.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Η Κλειώ σκότωσε τον Άγγελο ή η Υβόνη;

 

Ο Δημοσθένης έχει καταλάβει το λάθος του και ζητά από την Ασπασία να τα αφήσουν όλα στην άκρη και να τον συγχωρήσει όμως εκείνη είναι ανένδοτη.

«Μπα, γιατί να γυρίσω; Έχει αλλάξει κάτι Δημοσθένη; Δεν περιμένεις παιδί; Δεν είσαι ο ίδιος άνθρωπος που μου έφαγες τη ζωή τόσα χρόνια; Γιατί να γυρίσω; Πες μου έναν λόγο!», του λέει και τότε ο Δημοσθένης απευθύνεται στην Ειρήνη μήπως και τον βοηθήσει ενώ την ίδια στιγμή η η Ξένια αρχίζει να νιώθει πόνους και μετά από λίγο γεννάει.

Η Θεοδώρα οδηγείται τελικά στην έκτρωση και είναι αποφασισμένη να πει όλη την αλήθεια στην Ειρήνη. Της αποκαλύπτει ότι ο Παρασκευάς είχε παράλληλη σχέση και με τις δύο και για αυτό ήθελε να το κρατάει κρυφό από όλους.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Αργυρώ: «Ότι κι αν μου συμβεί, εσύ πρέπει να μείνεις δυνατός»

Η Ειρήνη γίνεται έξω φρενών και αποφασίζει να τον βρει. Ο Παρασκευάς έχει πέσει αρκετά ψυχολογικά με την Ειρήνη να τον έχει συγχωρέσει και το ανακοινώνει και στη Θεοδώρα και της αποκαλύπτει ότι θα του δώσει δεύτερη ευκαιρία.

Η Ιουλία ανυπομονεί να πάει ξανά στον γυναικολόγο της και θέλει και ο Στάθης να πάει μαζί της. Πηγαίνοντας, λοιπόν, στον γιατρό μαθαίνουν τα ευχάριστα νέα ότι περιμένουν αγοράκι. Αμέσως μετά, το ανακοινώνουν στους δικούς τους ανθρώπους και η Ιουλία αποκαλύπτει πως θα του δώσουν το όνομα του Ιάκωβου.

Ο Τζον Μαυρίδης έρχεται στην Αρεόπολη μιας και γνωρίζει τον Ισίδωρο αλλά και την Αθηνά, τη οποία και ερωτεύεται με την πρώτη ματιά. Λίγο αργότερα, την πολιορκεί ανοιχτά, με την Αθηνά να γοητεύεται και να έρχονται πολύ κοντά!

Η Αμαλία αφού ο Ισίδωρος συνεχίζει να κρατά απέναντί της ψυχρή στάση και απόσταση κι έτσι αποφασίζει να απευθυνθεί στην Ιουλία, στον Μάνο και την Μαρίνα μήπως του αλλάξουν γνώμη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *