Παγιδευμένοι: Από καλός, γίνεται ο χειρότερος όλων στην β’ σεζόν

 

Παγιδευμένοι: Από καλός, γίνεται ο χειρότερος όλων στην β’ σεζόν

 

Από καλός, γίνεται ο χειρότερος όλων.Παγιδευμένοι: Από καλός, γίνεται ο χειρότερος όλων στην β’ σεζόν

 

Ο Αντρέας δείχνει το σκληρό του πρόσωπο, στην β’ σεζόν της σειράς Παγιδευμένοι και κάνει την Άννα υποφέρει, στη σειρά Παγιδευμένοι. Στο φινάλε, την είδαμε να βρίσκεται στο τμήμα και να απολογείται, για τον θάνατο του Δημήτρη.

Εκείνη φωνάζει πως δε το έκανε, αλλά κανείς δε την πιστεύει. Στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου, θα δούμε την Άννα να παθαίνει κρίσεις πανικού, να κλαίει, να χτυπιέται και να ορκίζεται πως ποτέ της δε θα έβλαπτε τον Δημήτρη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Στέλλα πιάνει την μητέρα της με εραστή

Ο Αντρέας, ο οποίος γνωρίζει την αλήθεια για την “δολοφονία” του φίλου του, της συμπεριφέρεται απαίσια, στη σειρά Παγιδευμένοι. Της φωνάζει πως είναι μια δολοφόνος, μια ψεύτρα που αφαίρεσε τη ζωή του φίλου του.

Η Άννα κλαίει, γίνεται η σκιά του εαυτού της. Μπαίνει στη φυλακή και αισθάνεται διαλυμένη. Ο Αντρέας αδιαφορεί, δε τον ενδιαφέρει για την ψυχική και σωματική της υγεία. Ξεσπά άσχημα, την κάνει σκουπίδι, την αναγκάζει να ομολογήσει πως εκείνη σκότωσε τον Δημήτρη, παρόλο που δε το έκανε!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Νύχτα κολασμένου πάθους για Στάθη και Εύα

Ο Αντρέας αναμένεται να γίνει ο χειρότερος όλων. Ποιος είναι, όμως, ο λόγος που αλλάζει συμπεριφορά και πού αποσκοπεί αυτή η σκληρή του στάση, απέναντι στην Άννα και στην οικογένειά της;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *