Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης σκοτώνει τον Βίκο

 

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης σκοτώνει τον Βίκο

Η Φιλαρέτη πηγαίνει στην Πάτρα και παρακολουθεί κρυφά την Αλεξία προκειμένου να την οδηγήσει στον γιο της.Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης σκοτώνει τον Βίκο

 

 

Λίγο αργότερα βρίσκεται έξω απ’ την πόρτα του Βίκου κι είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά το σκληρό πρόσωπο του.

 

Η συνάντησή τους προκαλεί και στους δυο πόνο, ενώ όταν η Φιλαρέτη επιστρέφει στο μοναστήρι την περιμένει μία απρόσμενη έκπληξη.

Ο Βίκος εμφανίζεται εκεί και της ζητάει να τον κρύψει κι εκείνη το κάνει. Στο μεταξύ ο Φρέντι έχει μια πληροφορία για τον Βίκο, που ενδιαφέρει τον Γιαννίκο και τον Καστρινό και ζητάει να την ανταλλάξει με την ελευθερία του. Παράλληλα η Αλεξία μαθαίνει την αλήθεια από την Κύρα για την απαγωγή της και όσα έχει κάνει ο Βίκος και τα χάνει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Έρχεται η ολική καταστροφή της Μυρτάλης

Λίγο αργότερα η τελευταία μαζί με τον Θέμη τοποθετούν κοριό στην κοπέλα για να παρακολουθούν τις κινήσεις της. Εν τω μεταξύ η Φιλαρέτη βοηθάει τον Βίκο να φύγει κρυφά από το μοναστήρι, ενώ ο Θέμης τον ψάχνει για να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους. Στη συνέχεια η Αλεξία συναντάει τον Βίκο ο όποιος προσπαθεί να ξεφύγει από τον Θέμη ενώ λίγο αργότερα λαμβάνει χώρα η τελευταία συνάντηση του νεαρού με την Φιλαρέτη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός : Ο Πόλεμος με τους Σταματάκηδες ξεκινά

Μερικές ώρες μετά, η αναμέτρηση με τον Θέμη αποβαίνει μοιραία για τον Βίκο, καθώς καταλήγει νεκρός. Από την άλλη ο Πέτρος και Ελισάβετ αφήνουν πίσω τους τα λάθη του παρελθόντος και αποφασίζουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη τους και να μεγαλώσουν μαζί το μωρό που περιμένουν.

Ύστερα από λίγες ημέρες το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύεται με τις ευλογίες του Λευτέρη και της οικογένειας Καστρινού, έχοντας ως κουμπάρος τον Παναγιώτη και την Όλγα και αναμένουν να έρθει στη ζωή το κοριτσάκι τους, στο οποίο έχουν αποφασίσει να δώσουν το όνομα Ζωή.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *