Σασμός: Η Εύα τουμπάρει τον εισαγγελέα Γιακωβάκη

 

Σασμός: Η Εύα τουμπάρει τον εισαγγελέα Γιακωβάκη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Εύα τουμπάρει τον εισαγγελέα Γιακωβάκη.

 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός», καθώς ο Γιακωβάκης προσπαθεί να καταλάβει τι κρύβει η Εύα.

Καθώς σκοπός του νέου εισαγγελέα είναι να βάλει μια τάξη, ανοίγει ξανά υποθέσεις και συνέχεια πέφτει σε διάφορες παρατυπίες.Σασμός: Η Εύα τουμπάρει τον εισαγγελέα Γιακωβάκη

Ενώ συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση της δολοφονίας του Στεφανή και είναι αρκετά κοντά στον ένοχο, έχει βάσιμες υποψίες σύμφωνα με το περιοδικό 7 Μέρες TV, ότι η Εύα κρύβει πολλά περισσότερα από όσα λέει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Επειδή ξύπνησε και σήκωσε κεφάλι;»

Μάλιστα αρχίζει να την υποψιάζεται ακόμα περισσότερο μετά από μια τηλεφωνική επικοινωνία που έχει μαζί της. Πιστεύοντας ότι έχει μια κρυφή ατζέντα σχετικά με τον Ευθύμη, θέλει να μάθει τις προθέσεις της.

Εντωμεταξύ η Εύα όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Σασμός», αρχίζει να πιέζεται από τις ερωτήσεις του Γιακωβάκη, αλλά δεν παρατάει το σχέδιο της.

Την ίδια ώρα ο Παύλος είναι ακόμα στη φυλακή, ανήμπορος να κάνει οτιδήποτε. Από τη άλλη η Εύα προσπαθεί να βρει στοιχεία για να αθωωθεί, ενώ ο εισαγγελέας πλησιάζει στον ένοχο του φόνου του Στεφανή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Αντιγόνη: «Καίγομαι που βλέπω την Αγγελική»

Παράλληλα κάνει έρευνες σχετικά με τις δραστηριότητες του Φαρμάκη για να μάθει τι ρόλο παίζει η Εύα. Στο μεταξύ τελικά η Εύα καταφέρνει να βρει τις αποδείξεις που χρειαζόταν ώστε να βγάλει τον Παύλο από τη φυλακή …

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *