Η Γη της Ελιάς: Αυτοί οι άντρες διεκδικούν ασύστολα την Βασιλική

 

Η Γη της Ελιάς: Αυτοί οι άντρες διεκδικούν ασύστολα την Βασιλική

Κι όμως, αρκετοί είναι οι άντρες που θα παλέψουν για τα όμορφα μάτια της Βασιλικής, στην γη της ελιάς.Η Γη της Ελιάς: Αυτοί οι άντρες διεκδικούν ασύστολα την Βασιλική

 

Ο πρώτος, φυσικά, είναι ο Φίλιππος, ο οποίος έχει τρελαθεί που βρίσκεται μακριά της.

 

Θεωρεί διαρκώς πως τον απατά και σε αυτό συμβάλλει και ο φίλος του, ο Παρασκευάς!

Η Βασιλική παραμένει πιστή στον άντρα της, αλλά εκείνος δε το καταλαβαίνει. Θέλει να την βλέπει ευτυχισμένη, αλλά μονάχα πλάι του, όχι δίπλα σε άλλον άντρα. Βέβαια, άλλοι έχουν αντίθετη άποψη..

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 96, 97, 98, 99, 100

Ο λόγος για τον Μιλτιάδη, ο οποίος είναι ο νούμερο ένας άντρας που θέλει να κάνει τη Βασιλική δική του, στην γη της ελιάς. Μπορεί να φαίνεται πως ενδιαφέρεται για εκείνη, αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη.

Στόχος του είναι να εκδικηθεί τους Στεφανέους, αναζωπυρώνοντας μια βεντέτα του παρελθόντος, δίχως όρια. Αγνοεί, όμως, το γεγονός ότι απέναντί του θα βρεθεί ο Φίλιππος, ο οποίος είναι έτοιμος να δώσει μάχη.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης απέναντι στον Γιωργίκη

Ένας ακόμη άντρας που θα μπει στο παιχνίδι, είναι ο Παρασκευάς. Η φιλία του με τον Φίλιππο, θα κρατήσει κι εκτός στρατοπέδου. Έτσι, ο Παρασκευάς δε θα αργήσει να μπει για τα καλά στις ζωές των πρωταγωνιστών.

Πολλά Spoilers αναφέρουν πως θα ερωτευτεί κεραυνοβόλα τη Βασιλική και θα γίνει η πέτρα του σκανδάλου που θα διαλύσει το ζευγάρι. Όπως και να έχει, η τρίτη σεζόν προβλέπεται εκρηκτική και γεμάτη από εντάσεις και χωρισμούς!

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *