Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 136 , 137 , 138 , 139 , 140, 141

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια 136 , 137 , 138 , 139 , 140 : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 136 στις 2/7/2023
Επεισόδιο 136

Κυριακή

Ο Θέμης μαθαίνει ότι το πιθανότερο είναι πως τον έχουν δηλητηριάσει. Ταυτόχρονα αποκαλύπτεται η ταυτότητα του Φρέντι. Και ο Καστρινός αντιλαμβάνεται ότι την έχει πατήσει σαν πρωτάρης.

Η Τασούλα αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια τη Γιάννα μαζί με το Σταυρίνο. Αλλά η αντίδραση του τελευταίου, της δείχνει πως ίσως η σχέσης τους να έχει ακόμα ελπίδες.

Ο Λευτέρης με το Μανόλη βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα της Τρίπολης, κατηγορούμενοι για την κλοπή των εικόνων. Ο Σαράντος όμως, δεν είναι διατεθειμένος να μείνει αδρανής, εμπρός σε τέτοια αδικία. Και θα απαιτήσει από την Πολυξένη να αποκαλύψει την αλήθεια.

Η Ευτυχία πείθει το Γεράσιμο να παραδοθεί. Εκείνη, όμως τη στιγμή, η αστυνομία φτάνει στον αχυρώνα. Πώς θα αντιδράσει ο Γεράσιμος;

Η Ελισάβετ απευθύνεται, για πρώτη φορά, στο αγέννητο μωρό της. Κι η Φιλαρέτη καταφθάνει στην Πάτρα, εκλιπαρώντας να μάθει το ποιος είναι ο γιος της. Θα την αντέξει αυτήν την αποκάλυψη; Θα αντέξει να αντικρύσει το βλέμμα του παιδιού πού τόσα χρόνια αναζητά;

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 137 στις 3/7/2023
Επεισόδιο 137

Δευτέρα

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 138 στις 4/7/2023
Ο Καστρινός ενημερώνεται από τον γιατρό του για το δηλητήριο που βρίσκεται στο αίμα του, ενώ το κινητό του Φρέντι, φαίνεται πως δίνει σήμα και η αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά στο να το εντοπίσει.

Ταυτόχρονα, η Φιλαρέτη βρίσκεται έξω από την πόρτα του Βίκου και θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά, το σκληρό πρόσωπο του γιου της.

Από την άλλη, ο Γεράσιμος καταφέρνει να το σκάσει από την αστυνομία.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Ρηνιώ βιάζεται – Κόλαση στο Κιάρι

Εν τω μεταξύ, ο Λευτέρης που κατηγορείται για την κλοπή των εικόνων, είναι σίγουρος ότι έχει μπλέξει άσχημα, ενώ κάποιοι έχουν αρχίσει να υποψιάζονται ότι η Πολυξένη έχει βάλει το χέρι της για να κατηγορηθεί.

Η εγκυμοσύνη της Ελισάβετ, βρίσκεται σε κίνδυνο και ο γιατρός της λέει, πως πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Τέλος, η Κύρα φαίνεται πως επιστρέφει από την κόλαση.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 138 στις 4/7/2023

Επεισόδιο 138

Τρίτη

Η Ελισάβετ μπαίνει στο νοσοκομείο για μία επέμβαση εξαιτίας των επιπλοκών ενώ η Φιλαρέτη παρακολουθεί κρυφά την Αλεξία προκειμένου να την οδηγήσει στον Βίκο.
Ο Πέτρος και ο Σταυρίνος ανακαλύπτουν ότι κρύβεται η Πολυξένη πίσω από το τηλεφώνημα στις αρχές και ενημερώνουν την αστυνομία όσο η Ευτυχία κάνει προσπάθειες να πείσει τον Γεράσιμο να παραδοθεί στην
αστυνομία.

Η απρόσμενη επιστροφή της Κύρας σοκάρει την Αλεξία ενώ ο Θέμης ενώνει τις δυνάμεις του μαζί της για να πάρουν εκδίκηση από τον Βίκο μια καλή. Πώς θα αντιδράσει η Ελισάβετ όταν μάθει το φύλο του μωρού που περιμένει; Με ποιο τρόπο θα καταφέρει ο Πέτρος να της δείξει ότι πραγματικά την νοιάζεται; Πώς θα αντιμετωπίσει ο Βίκος την Φιλαρέτη όταν συναντηθούν; Και τέλος, ποια έκπληξη περιμένει την
Φιλαρέτη όταν επιστρέψει στο μοναστήρι;

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 139 στις 5/7/2023
Επεισόδιο 139

Τετάρτη

Η Πολυξένη οδηγείται στο Αστυνομικό Τμήμα και οι κουβέντες που ανταλλάσσουν με το Λευτέρη είναι βαριές εκείνος όμως εννοεί κάθε του λέξη . Ο Βίκος εμφανίζεται στο μοναστήρι και ζητά από την Φιλαρέτη να τον κρύψει εκείνη δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Η παρουσία του την πονά η απουσία του από την ζωή της περισσότερο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το τέλος δεν ήρθε ακόμη για Γιώργη και Ευτυχία

Ο Φρέντι έχει μία πληροφορία για τον Βίκο που ενδιαφέρει τον Γιαννίκο και τον Καστρινό. Σκοπεύει να την ανταλλάξει με την ελευθερία του αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα τα καταφέρει

Ο Γεράσιμος αυτοκτονεί και η Ελισάβετ είναι απαρηγόρητη

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 140-141 στις 6/7/2023
Επεισόδιο 140-141

Πέμπτη

Μετά την αυτοκτονία του Γεράσιμου η θλίψη και το πένθος έχει πέσει ξανά στην Γερακιανή και η Ευτυχία με το Μανόλη δεν μπορούν να αντέξουν το μαρτυρικό χαμό του γιου τους, καθώς εκείνος αυτοκτόνησε.

Στην αρχή η οργή τους κατακλύζει καθώς εν μέρει θεωρούν τον Πέτρο με την Ελισάβετ υπαίτιους για όσα έγιναν αλλά στη συνέχεια οι ίδιοι αλλάζουν εντελώς στάση απέναντι τους. Από την άλλη η Ελισάβετ είναι καταρρακωμένη από το χαμό του καλύτερου της φίλου και ο Πέτρος είναι δίπλα της. κι εκείνη αλλάζει στάση απέναντι του. Στο μεταξύ η αστυνομία συλλαμβάνει την Ηγουμένη αφού η Πολυξένη κάρφωσε την Κασσιανή στο σχέδιο που είχαν με τις κλεμμένες εικόνες και έτσι το τέλος της είναι αυτό που της αξίζει. Η φυλακή.

Αυτό φέρνει χαμόγελα στα χείλη των υπόλοιπων μοναχών ενώ η Φιλαρέτη παίρνει ξανά τη θέση της. Μόνο που η κατάσταση με το γιο της δεν την αφήνει να το χαρεί καθώς εκείνος συνεχίζει να κρύβεται στο μοναστήρι ενώ η Αλεξία που πάει να τον συναντήσει δε γνωρίζει πως ο Θέμης με την Κύρα της έχουν βάλει κοριό.

Η Φιλαρέτη βοηθάει το Βίκο να φύγει κρυφά, όταν φτάνει στο χωριό ο Θέμης για να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους. Ο δικός νιώθοντας το τέλος για εκείνον να πλησιάζει αποχαιρετά την μητέρα του και η αναμέτρηση με τον Καστρινό αρχίζει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *