Η Γη της Ελιάς: Στέφανος και Φίλιππος δίνουν τα χέρια

Μια από τις πλέον ευχάριστες εξελίξεις θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» αφού η ώρα τη μεγάλης συμφιλίωσης ανάμεσα στον Στέφανο και στον Φίλιππο πλησιάζει.  Η Γη της Ελιάς: Στέφανος και Φίλιππος δίνουν τα χέρια

Ο Στέφανος όπως έχουμε δει στα τελευταία επεισόδια αρχίζει και γίνεται άλλος άνθρωπος. Καταλαβαίνει σιγά σιγά τα λάθη του και θέλει να επανορθώσει. Δεν θέλει σε καμία περίπτωση να φύγει για την Ισπανία πριν τα βρει με την αδελφή του τη Βασιλική.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ η στυγνή δολοφονία του Φιλίππου

Η Βασιλική θέτει τους όρους της στον Στέφανο

Με συνδετικό κρίκο τον πατέρα του, τον Στάθη, ο Στέφανος θα συναντηθεί με τη Βασιλική η οποία όμως αυτή τη φορά θέλει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Όπως και με τη μητέρα της έτσι και με τον Στέφανο του ζητά ευθέως πως για να γίνουν όπως και πρώτα θα πρέπει να συμφιλιωθεί με τον άνδρα της, τον Φίλιππο, στην Γη της Ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Τελεσίγραφο στον Στάθη: «Ή αυτή ή εγώ»

Ο Στέφανος που ποτέ δεν έχει κρύψει την μεγάλη αδυναμία που έχει στην αδελφή του, αυτή τη φορά θα πειστεί και όπως θα δούμε θα βρεθεί με τον Φίλιππο και θα δώσουν τα χέρια.

Οι δύο άνδρες δίνουν υπόσχεση να αφήσουν όλα όσα τους χώριζαν μέχρι πρότινος στην άκρη και να κάνουν μια νέα αρχή.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *