Σασμός: Αστέρης και Μαθιός αγκαλιά με τον Πετρή για πρώτη φόρα

 

Σασμός: Αστέρης και Μαθιός αγκαλιά με τον Πετρή για πρώτη φόρα

Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει ο Αστέρης θα μάθεις τα επόμενα επεισόδια της σειρά σας “Σασμός” πως ο Πετρής είναι γιος του. Ο νεαρός μην μπορώντας να διαχειριστεί την αλήθεια εκμυστηρεύεται όσα έμαθε στον Μαθιό.Σασμός: Αστέρης και Μαθιός αγκαλιά με τον Πετρή για πρώτη φόρα

Το γυαλί ανάμεσα στον Αστέρη και στην Αργυρώ φαίνεται να έχει ραγίσει οριστικά, όμως ο πρώτος θέλει να κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Πέτρη. Έτσι η Αργυρώ κανονίζει την πρώτη συνάντηση πατέρα και γιου, με την συγκίνηση να είναι διάχυτη στην ατμόσφαιρα. Η στιγμή που τόσο περίμενε ο Αστέρης φτάνει, και δύο χρόνια μετά κράτα επιτέλους στην αγκαλιά το γιο του.

Ο Αστέρης αισθάνεται πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου ενώ την επόμενη μέρα η Αργυρώ με την Βασιλική αποφασίζουν να κάνουν μια έκπληξη στον Αστέρη και τον Μαθιό. Συγκεκριμένα πηγαίνουν τον Πέτρη στο αλουμινάδικο.

Βλέποντας τον Αστέρη τόσο ευτυχισμένο, η Αργυρώ η Βασιλική και ο Μαθιός συγκινούνται και δε σταματούν να χαμογελούν. Ο τελευταίος παίρνει αγκαλιά τον ανιψιό του για πρώτη φορά κι είναι συγκινημένος, αλλά η παρουσία κάποιου δίνει τέλος στο ευχάριστο κλίμα.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *