Σασμός: Ο Μαθιός βανδαλίζει τον τάφο του Στεφανή

Ο Μαθιός επισκέπτεται τον τάφο του Στεφανή, γεμάτος οργή, στη σειρά Σασμός. Κοιτάζει το μνήμα και ξεσπά, φωνάζοντας πως καλά έκανε που τον σκότωσε, καθώς ήταν απάνθρωπος κι άπιστος!

Η αλήθεια για τις απατεωνιές του έρχεται στο φως. Η Νάντια μαθαίνει πως ο πατέρας της τελικά δεν είναι ο Μαθιός, αλλά ο Στεφανής, ο οποίος συστηνόταν σαν Μαθιός και τύλιγε στα δίχτυα του ερωτευμένες γυναίκες.

Ο Στεφανής είχε αφήσει έγκυο την μητέρα της Νάντιας και την εγκατέλειψε. Για αυτό κι έγινε η παρεξήγηση με τα ονόματα.. Μόλις η Νάντια μαθαίνει πως ο Μαθιός είναι αθώος και πως τζάμπα τον κατηγορούσε τόσο καιρό, λυγίζει από τις ενοχές.

Ο Μαθιός επισκέπτεται τον τάφο του Στεφανή και ξεκινάει μία συζήτηση που θα ανατριχιάσει, στη σειρά Σασμός. Τι θα του πει και ποιες θα είναι οι αντιδράσεις της οικογένειας;

Ο Νικηφόρος παθαίνει σοκ με όσα μαθαίνει για τον νεκρό του πατέρα. Η Βασιλική προσπαθεί να μαζέψει τα σπασμένα της κομμάτια, όμως δε μπορεί. Η Νάντια βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά της και ζητά συγγνώμη για όλα..

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *