ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Ένα ντόμινο δραματικών εξελίξεων ξεκινάει

ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Ένα ντόμινο δραματικών εξελίξεων ξεκινάειΡαγδαίες εξελίξεις στο σημερινό νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς ΑΓΡΙΑ ΓΗ

Ο Άρης αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Χρήστου Τσακίρη τον απαγωγέα του, που σκότωσε τον πατέρα του, μπροστά του και ξαναφέρνει στο μυαλό του τα γεγονότα που σημάδεψαν και άλλαξαν δραματικά τη ζωή του.

 

Στο πλευρό του πάντα ο Μιχάλης Μάρκου, ο άνθρωπος που τον μεγάλωσε και ο φίλος του Μάνος, που ο τραυματισμός του στη Αφρική τον άφησε σχεδόν τυφλό. Η Όλγα Γρίβα συνεχίζει την ανοδική της πορεία και γίνεται σύμβουλος περιφερειάρχη. Η Ελπίδα, μετά από ένα τρομερό ξέσπασμα ζήλιας του Στέφανου, αποφασίζει να πάρει το παιδί και να φύγει, μια απόφαση που θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες.

Διαβάστε Επίσης  Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: 67 , 68

Παράλληλα, ο Άρης, σοκαρισμένος, μαθαίνει μετά από τόσα χρόνια ποιος κρύβεται πίσω από την απαγωγή του και την καταστροφή της οικογένειάς του και γυρίζει στην «Άγρια Πλαγιά» αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση. Ένα ντόμινο δραματικών εξελίξεων ξεκινάει…

Τι Είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο θάνατος του Πέτρου χρόνια πριν κι η εξαφάνιση του μικρού Νικόλα, βυθίζουν σε απόγνωση τη Μυρτώ. Η Όλγα υποκύπτει στον εκβιασμό του Χρήστου να πουλήσουν το παιδί στο εξωτερικό. Ο Μιχάλης αναλαμβάνει τότε σαν τοπικός αστυνόμος την υπόθεση, ενώ η Όλγα προχωρά με επιτυχία στο σατανικό της σχέδιο να αγοράσει το κτήμα από τη Μυρτώ.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Θα χωρίζουν ο ένας μετά τον άλλον

 

Η μικρή Ελπίδα θρηνεί για τον φίλο της και μέχρι σήμερα θέλει να μάθει τι απέγινε, γι’ αυτό απευθύνεται στον Γιώργο, τον ιδιωτικό ερευνητή. Εκείνος απ’ την άλλη, εντοπίζει την παλιά γνωριμία της Όλγας με τον Χρήστο.

Ο γάμος της Ελπίδας με τον Στέφανο περνάει σοβαρή κρίση, ενώ ο Άρης αναγνωρίζει μετά από χρόνια τον απαγωγέα του…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *