Παράδεισος Κυριών – Σοκ: Τον πνίγει με τη ζώνη του

 

Παράδεισος Κυριών – Σοκ: Τον πνίγει με τη ζώνη του

Σοκαριστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, καθώς θα δούμε μεταξύ άλλων μια δολοφονία, μιας και αποφασισμένος να ξεπλύνει την ντροπή του, τον πνίγει με την ζώνη.Παράδεισος Κυριών – Σοκ: Τον πνίγει με τη ζώνη του

 

Τον πνίγει και τον σκοτώνει στη σειρά Παράδεισος των Κυριών

Μετά το ξέσπασμα ζήλιας που έκανε στον Πάρη για την Αμαλία, η Γεωργία του εξομολογείται τους πραγματικούς της προβληματισμούς και του κάνει μια πρόταση: «Θέλεις να δοκιμάσουμε να μείνουμε μαζί για να δούμε τα πραγματικά μας αισθήματα;», του προτείνει και ο Πάρης μπαίνει σε σκέψεις…

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ο γάμος βάφεται με αίμα

Την ίδια στιγμή ο Δονάτος, ο πατέρας της Μιράντας, παίρνει τον νόμο στα χέρια του και αποφασίζει να ξεπλύνει την ντροπή του. Πηγαίνει στη φυλακή και ζητάει να δει για λίγο τον Χρηστίδη. Ο Σωτήρης τον αφήνει και ο Δονάτος δολοφονεί τον βιαστή της κόρης του.

Τον πνίγει με τη ζώνη του και παραδίνεται. Τα κακά μαντάτα δεν αργούν να φτάσουν στα αυτιά του Σωτήρη, ο οποίος καταρρακώνεται, γιατί έχει μεγάλο μερίδιο γι’ αυτό που συνέβη: «Εγώ φταίω, δεν έπρεπε να του επιτρέψω να τον δει και να τους αφήσω μάλιστα και μόνους», λέει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Γιατί Μπήκε Φυλακή Η Μητέρα Της Αθηνάς;

Από την άλλη, τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλά για τον Αποστόλη καθώς όλα δείχνουν ότι θα αποφυλακιστεί και μάλιστα φαίνεται αποφασισμένος να αφήσει πίσω το παρελθόν.

Στο μεταξύ η περιέργεια οδηγεί την Πιπίτσα στο να κρυφακούσει μια κουβέντα ανάμεσα στην Κούλα και στον Στέφανο που θα την ταράξει, καθώς ο Στέφανος λέει στην Κούλα ότι προτιμάει τα αγόρια.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *