Παράδεισος Κυριών – Σοκ: Τον πνίγει με τη ζώνη του

 

Παράδεισος Κυριών – Σοκ: Τον πνίγει με τη ζώνη του

Σοκαριστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, καθώς θα δούμε μεταξύ άλλων μια δολοφονία, μιας και αποφασισμένος να ξεπλύνει την ντροπή του, τον πνίγει με την ζώνη.Παράδεισος Κυριών – Σοκ: Τον πνίγει με τη ζώνη του

 

Τον πνίγει και τον σκοτώνει στη σειρά Παράδεισος των Κυριών

Μετά το ξέσπασμα ζήλιας που έκανε στον Πάρη για την Αμαλία, η Γεωργία του εξομολογείται τους πραγματικούς της προβληματισμούς και του κάνει μια πρόταση: «Θέλεις να δοκιμάσουμε να μείνουμε μαζί για να δούμε τα πραγματικά μας αισθήματα;», του προτείνει και ο Πάρης μπαίνει σε σκέψεις…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Φωνάζουν δεξιά και αριστερά πως θέλουν να τιμωρήσουν τον φονιά

Την ίδια στιγμή ο Δονάτος, ο πατέρας της Μιράντας, παίρνει τον νόμο στα χέρια του και αποφασίζει να ξεπλύνει την ντροπή του. Πηγαίνει στη φυλακή και ζητάει να δει για λίγο τον Χρηστίδη. Ο Σωτήρης τον αφήνει και ο Δονάτος δολοφονεί τον βιαστή της κόρης του.

Τον πνίγει με τη ζώνη του και παραδίνεται. Τα κακά μαντάτα δεν αργούν να φτάσουν στα αυτιά του Σωτήρη, ο οποίος καταρρακώνεται, γιατί έχει μεγάλο μερίδιο γι’ αυτό που συνέβη: «Εγώ φταίω, δεν έπρεπε να του επιτρέψω να τον δει και να τους αφήσω μάλιστα και μόνους», λέει.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Το γράμμα του Πέτρου θα ραγίσει καρδιές

Από την άλλη, τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλά για τον Αποστόλη καθώς όλα δείχνουν ότι θα αποφυλακιστεί και μάλιστα φαίνεται αποφασισμένος να αφήσει πίσω το παρελθόν.

Στο μεταξύ η περιέργεια οδηγεί την Πιπίτσα στο να κρυφακούσει μια κουβέντα ανάμεσα στην Κούλα και στον Στέφανο που θα την ταράξει, καθώς ο Στέφανος λέει στην Κούλα ότι προτιμάει τα αγόρια.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *