Σασμός: Η Βασιλική πατάει τον όρκο της

Σασμός: Η Βασιλική πατάει τον όρκο τηςΣασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Βασιλική πατάει τον όρκο της.

Αγώνα για να ζήσει θα δώσει η Αργυρώ. Η κοπέλα μπαίνει σε μία τεράστια περιπέτεια υγείας όπου η ζωή της κρέμεται από μία κλωστή. Στην κυριολεξία όμως η ζωή της εξαρτάται από ένα συμβατό δότη που θα της χαρίσει ζωή και αυτός δεν είναι άλλος από τον Αστέρη.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η σχέση του Σταύρου και της Αργυρώς περνάει κρίση την ίδια ώρα που το πρόβλημα υγείας της χειροτερεύει και ο κλοιός στενεύει όσο το κρατάει ακόμα μυστικό. Λίγο αργότερα ο Άγγελος είναι αυτός που ανακαλύπτει το μυστικό της Αργυρώς και η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει.

“Αργυρώ θα είμαι δίπλα σου. Όλα θα πάνε καλά όμως θα πρέπει να κινηθούμε γρήγορα ως προς τη θεραπεία.“, την προειδοποιεί την ίδια ώρα που ο Αντώνης ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά του αρραβώνα του με τη Μαρίνα. Στο σπίτι της Αργυρώς όλα είναι έτοιμα και οι καλεσμένοι καταφθάνουν.

Η Μαρίνα πλέει σε πελάγη ευτυχίας αντίθετα από την Αργυρώ που μαθαίνει ότι η υγεία της κρέμεται από μία κλωστή και τρομαγμένη αποφασίζει να σταματήσει να το κρατάει μυστικό. Σύμφωνα με το Tv ΣΙΡΙΑΛ, λίγο αργότερα η Αργυρώ εξομολογείται τα πάντα για το πρόβλημα υγείας της στον Σταύρο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τον παντρεύεται για να ζηλέψει άλλος, αλλά…

“Σταύρο δεν ήθελα να σε ανησυχήσω για αυτό δεν σου είπα τίποτα τώρα όμως τα πράγματα δείχνουν να είναι άσχημα και πρέπει να ξέρεις. Έχω πρόβλημα με τα νεφρά μου. Ανεπάρκεια στο τελευταίο στάδιο μου είπαν οι γιατροί.” του λέει και ο Σταύρος παθαίνει σοκ αλλά προσπαθεί να την καθησυχάσει.

“Όλα θα πάνε καλά. Θα είμαι δίπλα σου και θα το αντιμετωπίσουμε κ@ρίτσι μου.” την ενθαρρύνει. Τα άσχημα νέα η Αργυρώ τα λέει και στη Βασιλική που την αισθάνεται πια δικό της άνθρωπο.

Σασμός: Η Βασιλική πατάει τον όρκο της

 

Βασιλική σε παρακαλώ δεν θέλω να μάθει κανείς τίποτα.” της επισημαίνει ωστόσο η κατάσταση της επιδεινώνεται και οδηγείται αμέσως σε αιμοκάθαρση.

Αφού η κατάσταση της Αργυρώς φτάνει στο απροχώρητο η κοπέλα βρίσκει τελικά το κουράγιο και καταφέρνει να μιλήσει για αυτό που της συμβαίνει στη Μαρίνα. “Γιατί Αργυρώ μου δεν μου είπες τίποτα; Πόσο καιρό το ξέρεις; Μιλά!” την ρωτάει κλαίγοντας.

Η Μαρίνα απαρηγόρητη λίγο μετά πέφτει απελπισμένη στην αγκαλιά του Αντώνη. “Θα τρελαθώ Αντώνη μου, δεν θα το αντέξω να το ξέρεις.” του λέει. Στο μεταξύ η κατάσταση της υγείας της Αργυρώς χειροτερεύει και ο γιατρός θα προτείνει την έσχατη λύση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Σοκ στο δικαστήριο ένοχος ο Φίλιππος

“Λυπάμαι, προσπαθούμε με την αιμοκάθαρση όμως θα πρέπει άμεσα να προχωρήσουμε σε μεταμόσχευση νεφρού. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια.” την ενημερώνει και ο αγώνας για να βρεθεί ο κατάλληλος δότης μόλις αρχίζει.

Στο μεταξύ ο Αστέρης ήδη αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει στην Αργυρώ ενώ την ίδια ώρα η Αργυρώ προσπαθεί να νικήσει το φόβο της για να στηρίξει τον εαυτό της και τους γύρω της.

Ο αγώνας για να βρεθεί συμβατός δότης για την Αργυρώ κορυφώνεται και όλοι τρέχουν να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις για να δουν αν είναι συμβατοί με πρώτη και καλύτερη τη Μαρίνα.

Ωστόσο όπως θα δούμε τα νέα δεν είναι καλά. Κάθε φορά έρχεται και μία αρνητική απάντηση και ενώ η διαδικασία για την ανεύρεση μοσχεύματος συνεχίζεται με το χρόνο να πιέζει αφόρητα και την Αργυρώ να βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο Βασιλική πατάει τον όρκο της και αποκαλύπτει τα πάντα στον Αστέρη.

Ο Αστέρης στα επόμενα επεισόδια που θα δούμε δεν το σκέφτεται ούτε στιγμή. Θα εμφανιστεί στο νοσοκομείο και θα μπει στη διαδικασία να κάνει εξετάσεις για να δει αν μπορεί να δώσει το νεφρό του και τελικά θα το δώσει. Όμως θα βάλει τους πάντες να ορκιστούν πως δεν θα μάθει τίποτα η Αργυρώ.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *