Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης εξομολογείται στον Κουράκο τον έρωτα του για μια γυναίκα

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης εξομολογείται στον Κουράκο τον έρωτα του για μια γυναίκα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Ορέστης εξομολογείται στον Κουράκο τον έρωτα του για μια γυναίκα.

 

Κόντρες και καυγάδες για την Αναστασία

Η εγκυμοσύνη έκπληξη της Ιουλίας δεν είναι η μόνη στη Μάνη καθώς η Άννα υποψιάζεται ότι είναι έγκυος. Όμως λέει στον Πότη ότι δεν έχει κανένα σκοπό να κρατήσει το μωρό. Εκείνος στεναχωριέται πολύ γιατί θέλει όσο τίποτα να γίνει πατέρας.

Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, η Αναστασία και ο Απόστολος αναλαμβάνουν να την πείσουν αλλά το μόνο που καταφέρνουν είναι να την θυμώσουν ακόμη περισσότερο. Και ο Μάνος όμως θέλει να αποκτήσει ένα παιδί με τη Μαρίνα και της ζητά να προσπαθήσουν ξανά.Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης εξομολογείται στον Κουράκο τον έρωτα του για μια γυναίκα

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 38, 39, 40

Στο μεταξύ η κόντρα μεταξύ Αθηνάς και Αμαλίας καλά κρατεί με την δεύτερη να ρίχνει λάδι στη φωτιά όταν κάνει αρχηγική εμφάνιση στον ελαιώνα. Ζητά από τους εργάτες να την εκπαιδεύσουν στο μάζεμα της ελιάς και αρχίζει δουλειά γεγονός που ενοχλεί την Αθηνά.

Μεταφέρει τα παράπονα της στον Μάνο ζητώντας του να μιλήσει στον Ισίδωρο, ωστόσο εκείνος συνεχίζει να στηρίζει τη γυναίκα του και τις πρωτοβουλίες που παίρνει. Σύντομα όμως κοντράρεται και η Μαρίνα μαζί της όταν την βλέπει να κάνει ένα σωρό χατίρια στην μικρή Αγγελική και γίνεται έξαλλη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Νέος πόλεμος για Δημοσθένη – Ποια γυναίκα τον καίει;

Όσο για τον Κουράκο, είναι αποφασισμένος να χτίσει μία σχέση με τη Δήμητρα και πηγαίνει να μιλήσει στον Ορέστη για τα αισθήματά του. Όταν όμως τον ακούει να λέει ότι είναι ερωτευμένος μαζί της νιώθει πολύ άσχημα και κάνει πίσω.

Την ίδια στιγμή η Ασπασία προσκολλάται όλο και πιο πολύ πάνω του και το υπενθυμίζει σε κάθε ευκαιρία ότι θέλει να τον δει στο πλευρό της Δήμητρας και μόνο.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *