Κόκκινο Ποτάμι: Απόψε 10/6 το καθηλωτικό φινάλε

 

Κόκκινο Ποτάμι: Απόψε 10/6 το καθηλωτικό φινάλε

Κόκκινο Ποτάμι: Απόψε 10/6 το καθηλωτικό φινάλε

 

Το μεγάλο φινάλε της σειράς του OPEN, Κόκκινο Ποτάμι – Η Συνέχεια θα προβληθεί απόψε 10/6.

Η καθηλωτική δραματική σειρά σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη, που μας ταξίδεψε στην Ιστορία των Ελλήνων και μας πλημμύρισε με τα πιο έντονα συναισθήματα, φτάνει κι επίσημα στο τέλος της.

 

Τι θα δούμε απόψε στο μεγάλο φινάλε της σειράς Το Κόκκινο Ποτάμι – Η Συνέχεια

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler – Μαθιός σε Νικηφόρο: «Αγαπάω τη μάνα σου!»

Το δράμα των ηρώων κορυφώνεται, ο μεγάλος διωγμός είναι προ των πυλών, η καταστροφή της Σμύρνης αναπόφευκτη, οι βαρβαρότητες ασύλληπτες και ο δρόμος των προσφύγων στρωμένος με πόνο, δυστυχία και απώλεια.

Είμαστε πια στο 1922. Οι λανθασμένες επιλογές των Ελλήνων οδηγούν στη μεγάλη ήττα. Η προσπάθεια να περάσουν το Σαγγάριο αποτυγχάνει. Αρχίζει η οπισθοχώρηση. Δημοσθένης και Ιφιγένεια, βρίσκονται συνεχώς στη δίνη αυτών των γεγονότων.

Εντωμεταξύ, η Ανθή ελευθερώνεται και φεύγουν από το χωριό με τον Νίκο. Ο Ισμαήλ έχει επιστρέψει στη θέση του. Η Χασμίκ και η οικογένεια της, όπως και η οικογένεια της Αντιγόνης, ζουν στη Σμύρνη την αγωνία για τις εξελίξεις.

Διαβάστε Επίσης  Αυτή η νύχτα μένει: Σοκ για τον Χρήστο! Η Βρεττώ ομολογεί ότι σκότωσε τη Μαρίνα

Μετά από πολλές περιπέτειες, Ιφιγένεια και Δημοσθένης φτάνουν στη Σμύρνη. Είναι λίγο πριν την καταστροφή. Μεγάλη πυρκαγιά και χάος σε όλη την πόλη. Η καταστροφή της Σμύρνης θα καθορίσει την τύχη των ηρώων μας αλλά και της Ελλάδας.

 

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *