Η Γη της Ελιάς – Ανατροπή σοκ: Η φυγή της Ευτυχίας

Μπορεί στη δραματική σειρά του Mega, «Η Γη της Ελιάς», να έχει χυθεί πολύ αίμα αλλά την ίδια στιγμή πολλά ζευγάρια είτε δηλώνουν αγαπημένα, είτε είναι έτοιμα για χωρισμό! Τι πρόκειται όμως να γίνει με τον Γιώργη και την Ευτυχία στη Γη της Ελιάς; Θα παντρευτούν ή θα χωρίσουν οριστικά;

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του youfly.com, η Ιφιγένεια Πιερίδου που υποδύεται την Ευτυχία ολοκληρώνει την παρουσία της στην αγαπημένη σειρά του Mega, λίγο πριν το τέλος του δεύτερου αυτού κύκλου. Δεν θα πεθάνει αλλά θα φύγει οριστικά από την Αρεόπολη και από τη ζωή του αγαπημένου της Γιώργη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Σοκ Στην Σειρά! Αποκαλύπτεται Ότι Είναι Π@Ρνη Πολυτελείας Η…

Όπως θα δούμε στη συνέχεια κάποια νέα στοιχεία έρχονται στο φως και ο αστυνόμος Κουράκος ανοίγει ξανά το φάκελο της δολοφονίας του Ανέστη Δρακουλάκου. Η έρευνα που θα ξεκινήσει ο αστυνόμος θα τον οδηγήσει αυτή τη φορά στον πραγματικό ένοχο της δολοφονίας που δεν είναι άλλη από την αγαπημένη του Ευτυχία. Η τελευταία ομολογεί το έγκλημα της και το παίρνει μάλιστα όλο πάνω της χωρίς να μπλέξει την Άννα. Όλα αυτά θα συμβούν στο παραπέντε του γάμου τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή περπατάει ξανά αλλά ο Στάθης την χωρίζει

Φυσικά μετά από αυτή την εξέλιξη ο γάμος θα ματαιωθεί. Κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες η Ευτυχία δεν θα καταλήξει στη φυλακή καθώς ο Κουράκος επιλέγει να μην οδηγήσει την υπόθεση στα άκρα. Ωστόσο Γιώργης και Ευτυχία δεν θα είναι ξανά μαζί. Η Ευτυχία φεύγει από τη Μάνη αφήνοντας πίσω της τον αστυνόμο της καρδιάς της ο οποίος είναι ξανά άτυχος στην προσωπική του ζωή καθώς έχει προηγηθεί λίγους μήνες πριν ο χωρισμός του με την Ιουλία.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *