Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος σώζει την ζωή της Άννας

Η Άννα και ο Δημήτρης πηγαίνουν στο νοσοκομείο να επισκεφθούν την Θεώνη, για να μάθουν αν η Μυρτώ είναι όντως φίλη της. Εκείνη επιβεβαιώνει ότι γνωρίζονται και ότι όντως είχε πάει νωρίτερα να την δει κι αυτό έστω και προσωρινά τους αποπροσανατολίζει. Λίγο αργότερα η είδηση ότι η κοπέλα δηλητηριάστηκε και βρίσκεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση, παγώνει και τους δυο τους.

Πλέον όλες οι υποψίες τους στρέφονται στην Μυρτώ και το μπουκάλι του νερού, που βρίσκεται ακόμη στο γραφείο της Άννας μπορεί να κρύβει την απάντηση. Το δίνουν για ανάλυση και ανακαλύπτουν ότι όντως το νερό περιέχει δηλητήριο, πράγμα που σημαίνει ότι η Μυρτώ είναι η δολοφόνος που αναζητούν και θέλει την Άννα για το επόμενο θύμα της.

“Αν δεν είχε έρθει ο πατέρας σου στο γραφείο, θα είχα πιει νερό και θα ήμουν νεκρή. Όσο ειρωνικό κι αν είναι, μου έσωσε τη ζωή”, λέει στον Δημήτρη. Όμως αυτό δεν αλλάζει τίποτα. Ο Δημήτρης ζήτα από τον πατέρα του να μείνει μακριά από την Άννα και να την αφήσουν να ηρεμήσει μετά τον πόνο που της προκάλεσαν. Εκείνη γυρίζει στο σπίτι το οποίο θα έμεναν μαζί και βρίσκει, την μητέρα της, την αδερφή της και την Λίνα, να έχουν τακτοποιήσει τα πάντα.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Ο δολοφόνος του Αριστείδη αλλάζει χώρα

Σκέφτεται πως θα ήταν η ζωή της με τον Δημήτρη και κοιμάται αγκαλιά με ένα πουκάμισο του, που έχει απομείνει εκεί, ακούγοντας ξανά και ξανά ένα μήνυμα του στο κινητό. Την επόμενη αυτός και η Αγγελική πηγαίνουν ξανά στο σπίτι του Χουρδάκη, συναντούν την αδερφή του και ο Δημήτρης σιγουρεύεται ότι είναι ο δολοφόνος από την λάσπη που βλέπει στα παπούτσια της.

“Αφού είναι καθηλωμένη στην αναπηρική καρέκλα, πως λέρωσε τα παπούτσια της;“, ρώτα η Αγγελική και τηλεφωνήσει στην Άννα ζητώντας της να έρθει στο σπίτι για να βεβαιώσει ότι αυτή και η Μυρτώ είναι το ίδιο πρόσωπο. Πράγματι η Άννα βλέπει έκπληκτη μπροστά της την κοπέλα που ερχόταν στο γραφείο της και ο Αντρέας, που έχει επίσης φτάσει στο σημείο, τη συλλαμβάνει.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 62, 63

Αμέσως μετά, σύμφωνα με το περιοδικό 7ΜΕΡΕΣTV, η Άννα και ο Δημήτρης μπαίνουν στο αυτοκίνητο και πηγαίνουν μαζί στην εισαγγελία, φέρνοντας στο νου τους, όλα όσα έχουν ζήσει οι δυο τους. Μπροστά στην δικαστή που έχει αναλάβει το διαζύγιο τους λένε ότι δεν έχουν αλλάξει γνώμη και θέλουν να χωρίσουν και αυτή υπογραφή την αίτηση που διαλύει τον γάμο τους.

Βγαίνουν και οι δύο παγωμένοι από την αίθουσα και ο Δημήτρης κοιτάζει την Άννα να φεύγει κλαίγοντας, ενώ οι βέρες που είχε αγοράσει πριν συμβούν όλα αυτά, για να της κάνει έκπληξη, βρίσκονται ακόμα μέσα στην τσέπη του.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *