Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος: 192 , 193 , 194 , 195 , 196, 197

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος: 192 , 193 , 194 , 195 , 196, 197

 

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 192 , 193 , 194 , 195 , 196, 197 : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 192 στις 11/6/2023
Επεισόδιο 192
Κυριακή

Η Ιουλία έξαλλη κοιτάει και ξανά κοιτάει την φωτογραφία που της έστειλε η Αρετή. Με απίστευτα νεύρα την προωθεί στον Στάθη. Εκείνος μόλις το διαβάζει, της τηλεφωνεί και την ρωτά που βρήκε αυτή τη φωτογραφία.
Αμέσως μετά, εκτός εαυτού σπεύδει να βρει την Αρετή.

Πηγαίνει στο μαγαζί της και εκτός εαυτού αρχίζει να σπάει διάφορα πράγματα. Και η Αρετή, όμως αρπάζει μία γυάλα την σπάει και ρίχνει κάτω συσκευασίες που τις τσαλαπατάει, έχοντας βέβαια στο μυαλό της το νέο της σχέδιο… Αμέσως, λοιπόν, πηγαίνει, στο αστυνομικό τμήμα να τον καταγγείλει.

Αργότερα, η Αθηνά μιλάει και πάλι στην Μαργαρίτα για τους φόβους που έχει για την μάνα της. Στο μεταξύ, η Βασιλική μαθαίνει τι έχει συμβεί με τους γονείς της και πηγαίνει στο σπίτι του Λυκούργου για να δει τον
πατέρα της.

Ο Κουράκος για ακόμα ένα βράδυ είναι προβληματισμένος και όταν τον ρωτά η Ευτυχία τι έχει της λέει πάλι για τον Ανέστη. Την επόμενη ημέρα, η Αρετή ξανά πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και ρωτάει αν συνέλαβαν τον Στάθη και όταν η Δήμητρα της λέει ότι δεν τον βρήκαν γίνεται θηρίο.

Η Άννα μιλάει στην Ευτυχία για τον νέο επιστάτη στα κτήματα, τον Μιλτιάδη, αλλά εκείνη γυρίζει την κουβέντα στον Γιώργη που δεν σταματάει να σκαλίζει την υπόθεση του Ανέστη.

Η Αθηνά, πηγαίνει και πάλι στο ίδρυμα να δει την μικρή Φιλιώ και αυτή τη φορά την ρωτάει αν θέλει να πάει μια μέρα στο σπίτι του Λυκούργου και το κοριτσάκι φαίνεται θετικό. Η Αρετή πηγαίνει στο σπίτι της Ασπασίας για φαγητό, αλλά δεν σταματάει την γκρίνια και ο Δημοσθένης εξοργίζεται.

Έτσι, φεύγει σαν κυνηγημένη, ενώ η Ασπασία του λέει ότι είναι τραμπούκος τον διαολοστέλνει και φεύγει κι εκείνη από το σπίτι.
Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Στάθης πηγαίνει στο σπίτι της Ιουλίας και της χτυπάει την πόρτα. Εκείνη αρχικά δεν του ανοίγει και τον διώχνει, αλλά ο Στάθης επιμένει.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 193 στις 12/6/2023
Επεισόδιο 193
Δευτέρα

Ο Μάνος φοβισμένος από την λιποθυμία της Ιουλίας αμέσως τηλεφωνεί στην Αφροδίτη, η οποία φτάνει τρέχοντας στο σπίτι. Την ίδια ώρα, ο Κουράκος είναι στριμωγμένος, αφού η Αρετή έχει κατασκηνώσει στο αστυνομικό τμήμα και απαιτεί να συλλάβουν τον Στάθη. Έτσι, λίγη ώρα αργότερα ο Στάθης συλλαμβάνεται.

Στο μεταξύ, ο Φίλιππος κουβεντιάζει με τον φίλο που απέκτησε στον στρατό, τον Παρασκευά, ο οποίος αρχίζει να του φυτεύει αμφιβολίες για την Βασιλική.

Διαβάστε Επίσης  Σκοτεινή Θάλασσα Spoiler: Ποιος θέλει νεκρό τον Χρήστο

Παράλληλα η είδηση για την σύλληψη του Στάθη κάνει τον γύρω της Αρεόπολης και ο Λυκούργος είναι σίγουρος πως δεν θα φυλακιστεί, αλλά θα πρέπει ο Στάθης να βάλει βαθιά το χέρι του στην τσέπη για να πληρώσει την Αρετή για ότι συνέβη.

Με αφορμή την αγορά ενός ψυγείου, ο Κουράκος σκέφτεται και πάλι τα λόγια της Ευτυχίας. Η Αρετή και η Ιουλία πέφτουν τυχαία η μία πάνω στην άλλη και καυγαδίζουν. Η Ιουλία την χαστουκίζει και φεύγει και η Αρετή κρατάει τα σαγόνια της. Την ίδια ώρα ο Δημοσθένης ζητάει διαζύγιο από την Ασπασία.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 194 στις 14/6/2023
Επεισόδιο 194
Τρίτη

Η Αρετή έξαλλη πηγαίνει και πάλι στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλει μήνυση, αυτή τη φορά στην Ιουλία, για το χαστούκι που της έριξε. Ο Στράτος την ενημερώνει ότι ο Κουράκος απουσιάζει και την συμβουλεύει να πάει στο σπίτι της αλλά εκείνη είναι ανένδοτη.

Ο Αστυνόμος τηλεφωνεί στην Ιουλία για να μάθει τι συνέβη με τη Αρετή. Εκείνη το παραδέχεται και του κλείνει το τηλέφωνο στα μούτρα, ενώ εκείνος μένει άναυδος και σταυροκοπιέται.

Η Ασπασία, μιλάει στην Αρετή για τον χωρισμό με τον Δημοσθένη, την ώρα που εκείνος τα λέει με τον Στάθη στο καφενείο. Την επόμενη μέρα, ο Κουράκος θυμάται πόσο είχε ταραχτεί η Ευτυχία όταν της έδειξε το σημείο που βρήκαν τον Ανέστη και λίγο αργότερα ρωτάει την Δήμητρα για το λουμινόλ, μια ουσία που κάνει το αίμα να λάμπει στο σκοτάδι.

Η Βασιλική, τηλεφωνεί στον Φίλιππο και του εξηγεί ότι το προηγούμενο βράδυ που την κάλεσε ήταν στην Άννα και είχε ξεχάσει το τηλέφωνο της στο σπίτι.

Ο Φίλιππος αρχίζει να της κάνει διάφορες ερωτήσεις, καθώς
μέσα του έχει μπει το μικρόβιο της ζήλειας… Αργότερα, η Αρετή προσπαθεί και πάλι να βάλει λόγια στην
κόρη της για τον Φίλιππο.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, φαίνεται πως η αντίστροφη μέτρηση για την Ευτυχία έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς ο Κουράκος, έπειτα από την κουβέντα που είχε με την Δήμητρα για την λουμινόλη, τηλεφωνεί στον
προϊστάμενο της Σήμανσης, με σκοπό να ψάξει το σπίτι της!
Η Αρετή ζητάει από την Χρυσούλα να κάνουν μάγια στην Ιουλία.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 195 στις 15/6/2023
Επεισόδιο 195
Τετάρτη

Ο Κουράκος σκέφτεται συνεχώς τα λόγια της Ευτυχίας. Έχει αρχίσει να πιστεύει ήδη στην ενοχή της αν και μέσα του εύχεται το αντίθετο.
Ο Μάνος προτείνει στην Ρένα να πάνε μαζί τους καλοκαίρι στις Σπέτσες, την ώρα που ο άντρας της είναι με την ξαδέρφη της και δίνουν καυτά φιλιά.

Η Ειρήνη πηγαίνει στον πατέρα της και τον ρωτάει αν πράγματι εννοεί πως θέλει να χωρίσουν με την μάνα της. Η Αρετή πηγαίνει ξαναμμένη στο καφενείο και λέει στον Πότη και την Άννα για το χαστούκι που της άστραψε η Ιουλία, αλλά εκείνοι φαίνεται να μην την πιστεύουν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Τζον προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη της…

Το βράδυ, ο Κουράκος προσπαθεί να ψαρέψει την Ευτυχία τι ώρα θα επιστρέψει στο σπίτι την επόμενη μέρα… Από την άλλη, ο Δημοσθένης δίνει εντολή στους άντρες του να παγώσουν ότι «δουλειά» έχουν κανονίσει, καθώς έπειτα από την αιματηρή ληστεία η αστυνομία είναι στο πόδι και δεν θέλει να διακινδυνέψουν.

Την ίδια ώρα, ο Στάθης πηγαίνει στην Ασπασία για να της συμπαρασταθεί για τον χωρισμό της. Την επόμενη μέρα, ο Φίλιππος τηλεφωνεί στην Βασιλική και όταν μαθαίνει ότι πήγε στην ταβέρνα με την Αλκμήνη η
ζήλεια του φουντώνει και την ρωτά αν έκατσε και ο Χρήστος στην παρέα τους.

Πίσω στο δημαρχείο, ο Ισίδωρος ρωτάει την Ιουλία αν όντως χαστούκισε την Αρετή κι εκείνη το παραδέχεται και μάλιστα του τονίζει ότι το ευχαριστήθηκε.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Κουράκος με τον Δαμιανό φτάνουν στο στο σπίτι της Ευτυχίας. Ο Γιώργης βάζει το κλειδί πίσω από την πόρτα, ώστε να μην μπορεί να μπει η Ευτυχία αν επιστρέψει νωρίτερα,
κλείνουν τα παράθυρα, καθώς πρέπει να επικρατεί σκοτάδι και φοράνε γάντια.

Ψεκάζουν τον χώρο με λουμινόλη και τον τοίχο που η Ευτυχία σκότωσε τον Ανέστη. Η ουσία αρχίζει να γίνεται μπλε και φωτίζει. «Αίμα…», αναφωνεί ο Δαμιανός και ο Κουράκος του ζητάει να πάρει δείγμα…

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 196 στις 16/6/2023
Επεισόδιο 196
Πέμπτη

Η Ευτυχία εξομολογείται στην Άννα πως νιώθει τον Κουράκο όλο και πιο απόμακρο. Η Άννα όμως το αποδίδει στο άγχος πριν από το γάμο και της λέει να μην φοβάται.

Η ζήλεια του Φίλιππου προβληματίζει πολύ την Βασιλική. Ενώ ο Παρασκευάς θα ανακατευτεί για άλλη μια φορά στην σχέση τους και θα παροτρύνει τον Φίλιππο να εξαφανιστεί για να δοκιμάσει τη Βασιλική. Τι θα αποφασίσει ο Φίλιππος;

Ο Ισίδωρος έρχεται και πάλι κοντά με την Αμαλία ενώ ο Στάθης μπλέκεται άθελα του σε ένα θανατηφόρο δυστύχημα που θα αλλάξει όλη την πλοκή της ιστορίας.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 197 στις 17/6/2023
Επεισόδιο 197
Παρασκευή
Ο Στάθης διαλυμένος ψυχολογικά οδηγείται στο τμήμα και υποβάλλεται σε αλκοτέστ. Η μητέρα της άτυχης κοπέλας ενημερώνει τον Κουράκο πως θα κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι της για να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος και ο Κουράκος προβληματίζεται πολύ.

Ο Λυκούργος αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Στάθη και ενημερώνει την Βασιλική που είναι σε σοκ. Η Ιουλία δηλώνει πως αν ο Στάθης φταίει πρέπει να τιμωρηθεί και να πληρώσει και τους σοκάρει όλους.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *