Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία λέει ψέματα στον Γιώργη – Σε ρήξη το ζευγάρι

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία λέει ψέματα στον Γιώργη – Σε ρήξη το ζευγάριΗ Γη της Ελιάς: Η Ιουλία λέει ψέματα στον Γιώργη – Σε ρήξη το ζευγάρι

Ο Γιώργης βγαίνει από το νοσοκομείο και η Ιουλία αναγκάζεται να του πει κάποια ψέματα, στην γη της ελιάς. Το ζευγάρι θα διχαστεί ξανά, με αποτέλεσμα μαύρα σύννεφα να σκεπάζουν τον γάμο τους σύντομα.

Ο Κουράκος προσπαθεί να συνέλθει από το μεγάλο χτύπημα. Ζητάει την βοήθεια της αγαπημένης του, για να ανακαλύψει ποιος θέλησε να του κάνει κακό, ποιος πήρε το όπλο του και έβαλε σε κίνδυνο τις ζωές όλων εκείνη την ημέρα.

Διαβάστε Επίσης  Survivor διαρροή 14/3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα με έπαθλο φαγητό! Μπλε ή κόκκινη;

Η Ιουλία στέκεται βράχος στο πλάι του, κάνοντας ό,τι της ζητήσει. Ο Γιώργης αφοσιώνεται στο έργο του, περνάει χρόνο στις έρευνές του, με την σύζυγό του να τον βοηθάει, με σκοπό να έρθει η αλήθεια στο φως.

Οι μέρες περνούν και ο Κουράκος κάνει μία ερώτηση στην αγαπημένη του: εάν ο Στάθης την προσέγγισε ξανά, τόσο τις ημέρες που ήταν στο νοσοκομείο, όσο και τις ημέρες πριν το ατύχημα.

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία λέει ψέματα στον Γιώργη – Σε ρήξη το ζευγάρι

Η πρωταγωνίστρια παγώνει. Πώς να του αποκαλύψει ότι ο Στάθης την πολιορκούσε συστηματικά στο ελαιοτριβείο; Χωρίς δεύτερη σκέψη, η Ιουλία του λέει ψέματα στην γη της ελιάς. Τονίζει στον Κουράκο πως ο Στάθης ποτέ δε την πλησίασε και πως δεν έγινε τίποτα ανάμεσά τους.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Χωρίς επεισόδιο σήμερα 14/3 – Πότε θα προβληθεί

Ο Γιώργης δε την πιστεύει. Η στάση της Ιουλίας την προδίδει. Ο αστυνόμος είναι σίγουρος, πλέον, πως ο Στάθης όχι απλώς πλησίασε την σύζυγό του, αλλά μάλιστα έγινε και κάτι, το οποίο παραμένει κρυφό! Μαύρα σύννεφα σκεπάζουν τον γάμο του ζευγαριού και η εμπιστοσύνη ξεκινά να χάνεται μεταξύ τους…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *