Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: 69 , 70

 

Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: 69 , 70

Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια 69 , 70 : Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ, Γλυκάνισος. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

 

Γλυκάνισος – Επεισόδιο 69 στις 3/6/2023
Επεισόδιο 69
Σάββατο

Ο Στρατής ρωτάει την Ελεάνα για τον γυναικολόγο, για τον οποίο είχε πει ψέματα ότι επισκέφθηκε. Εκείνη θα προσπαθήσει να καλυφθεί με άλλο ένα ψέμα.

Όσο γίνονται όλα αυτά, ο Φίλιππος πηγαίνει στην ταβέρνα της Χρυσάνθης, προσφέροντας ένα δείγμα ευγνωμοσύνης γι’ ό,τι έχει κάνει ο Χάρης για την οικογένεια Δεμίρη.

Η Αλίκη, μη βλέποντας τη σχέση της με τον Ραφήλ να προχωράει, του λέει ότι χωρίζουν. Από την άλλη, ο Νικήτας λέει στη Σταθούλα ότι θα μείνει για λίγο στο σπίτι της Ανθής.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Επόμενα επεισόδια: Όλες οι εξελίξεις της ερχόμενης εβδομάδας

Ο Έκτορας μιλάει με τον Φίλιππο για τον έρωτά του με τη Μαριλένα. Μαζί αποφασίζουν να το φέρουν στην Ερμιόνη σιγά – σιγά. Η συμβίωση Ραφαήλ και Αλίκης στην εταιρεία, φαίνεται εκρηκτική.

 

Γλυκάνισος – Επεισόδιο 70 στις 4/6/2023
Επεισόδιο 70
Κυριακή

Ο Στρατής μόλις έχει μάθει ότι η Ελεάνα δεν ήταν ποτέ έγκυος. Η πρώτη που το μαθαίνει είναι η Ερμιόνη που πέφτει από τα σύννεφα…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αντρέας πηγαίνει εξαγριωμένος στο σπίτι των Βρουλάκηδων

Παράλληλα, ο Έκτορας, προσπαθώντας να κρατήσει τη Μαριλένα στο νησί, της βρίσκει δουλειά στην εταιρεία, εκείνη όμως αντιδρά και αυτός το εκλαμβάνει ως «χυλόπιτα». Στο αστυνομικό τμήμα, ο Στρατής, μιλώντας με τον Θανάση, επιμένει ότι η Ελεάνα βρίσκεται πίσω από τον φόνο του Αντρέα.

Κι ενώ ο τελευταίος καυγάς Ραφαήλ και Αλίκης φαίνεται να οδηγεί τη σχέση τους στο τέλος, όλοι οι φίλοι του τον συμβουλεύουν να προσπαθήσει και να το παλέψει.

Πώς θα αντιδράσει η Ελεάνα όταν θα την κατηγορήσει ευθέως ο Στρατής για τον φόνο του Αντρέα;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *