Η Γη της Ελιάς: Γυαλιά καρφιά στο σπίτι της Αθηνάς

Χαμός θα γίνει στο σπίτι της Αθηνάς, στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Η Γη της Ελιάς”. Η πρωταγωνίστρια θα περάσει πάρα πολύ δύσκολα και η ψυχολογία της θα επηρεαστεί σημαντικά.Η Γη της Ελιάς: Γυαλιά καρφιά στο σπίτι της Αθηνάς

Ο Ιάκωβος αντιλαμβάνεται πως ήρθε η στιγμή να φύγει από τη Μάνη και ο μόνος τρόπος για να το καταφέρει, είναι να βγάλει την Αθηνά εκτός εαυτού. Μόνον εάν τον μισήσει, θα καταφέρει να διαλύσει αυτή τη σχέση ανώδυνα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Άγρια δολοφονική επίθεση στην Μαργαρίτα

Η Αθηνά, όμως, έχει να αντιμετωπίσει κι άλλα προβλήματα στο σπίτι της, στην γη της ελιάς. Ο Δημήτρης συνεχίζει να την απειλεί και να της κάνει τη ζωή δύσκολη. Η Αναστασία ακούει καθημερινούς καυγάδες ανάμεσα σε “μητέρα” και “γιο”, με αποτέλεσμα να απορεί.

Ο Δημήτρης ξεπερνάει κάθε όριο και φέρεται απαίσια στην πρώην σύντροφό του. Η Αθηνά αισθάνεται εγκλωβισμένη σε μία κατάσταση, από την οποία δε μπορεί να ξεφύγει. Όλα γύρω της καταρρέουν και μέσα της αισθάνεται το απόλυτο κενό.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: Χάιδω και Αρετή ορμάνε η μια στην άλλη!

Όλα είναι ένα βήμα πριν διαλυθούν. Ο Δημήτρης συνεχίζει τις επιθετικές επισκέψεις στο σπίτι της, την ίδια στιγμή που ο Ιάκωβος ετοιμάζεται να της δώσει την χαριστική του βολή…Η Γη της Ελιάς: Γυαλιά καρφιά στο σπίτι της Αθηνάς

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *