Η φυσική λύση για να απαλλαγείτε άμεσα από τις ημικρανίες

 

Η φυσική λύση για να απαλλαγείτε άμεσα από τις ημικρανίες

Η φυσική λύση για να απαλλαγείτε άμεσα από τις ημικρανίες

 

Όσοι πάσχουν από ημικρανία υποφέρουν αρκετά συχνά και λαχταρούν να απαλλαγούν από τον φοβερό πόνο που χαρακτηρίζει αυτή την κατάσταση. Μια ημικρανία δεν είναι μια απλή υπόθεση. Μια πραγματικά σοβαρή κρίση ημικρανίας μπορεί λίγο πολύ θα σας καθηλώσει για το υπόλοιπο της ημέρας.

Το χειρότερο είναι ότι, υπάρχουν κάποιες κρίσεις ημικρανίας που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με τα συνήθη παυσίπονα, τα οποία ενδεχομένως έχουν και παρενέργειες. Επομένως, ποια είναι η επόμενη καλύτερη λύση που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε;

Ψάξαμε και σας προτείνουμε την καλλίτερη δυνατή λύση για άμεση ανακούφιση από τους πόνους της ημικρανίας, η οποία είναι εντελώς φυσική και δεν είναι άλλη από το Αλάτι!

Διαβάστε Επίσης  Κλημεντίνες-Καταπολέμηση της αναιμίας

 

Πώς να χρησιμοποιήσετε το αλάτι για άμεση ανακούφιση από την ημικρανία

Έχοντας εξοικειωθεί πια με τις ημικρανίες, πρακτικά έχω δοκιμάσει τα πάντα στο παρελθόν προσπαθώντας να τις αντιμετωπίσω. Οι ημικρανίες είναι από εκείνες τις καταστάσεις που απλά καταστρέφουν τη ζωή σας τη μέρα που ξεσπούν.

Κι όμως, τελικά πράγματι κατάφερα και βρήκα μια αποτελεσματική μέθοδο που δούλεψε στην περίπτωσή μου. Χαίρομαι που δε χρειάστηκε να καταφύγω στην συμβατική ιατρική και τα φάρμακά της.

Όταν χρησιμοποιείτε αλάτι για να ανακουφιστείτε από τις ημικρανίες, σιγουρευτείτε ότι χρησιμοποιείτε υψηλής ποιότητας αλάτι, όπως το κρυσταλλικό αλάτι Ιμαλαΐων. Είναι το πληρέστερο αλάτι στον κόσμο.

Περιέχει τα ίδια 84 μέταλλα, ηλεκτρολύτες και ιχνοστοιχεία, που βρίσκονται στο ανθρώπινο σώμα – ένας φανταστικός αριθμός, αν αναλογιστούμε ότι υπάρχουν μόνον 118 ελεύθερα στοιχεία που είναι επιστημονικώς εξακριβωμένα.

Διαβάστε Επίσης  Η ισχυρότατη αντιβιοτική-αντιβακτηριακή δράση του σκόρδου

Αυτό το αλάτι βοηθά στο να ελαττωθεί η σφοδρότητα των πονοκεφάλων από ημικρανία, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, αυξάνει τα επίπεδα της ενέργειας, εξισορροπεί τα επίπεδα της σεροτονίνης στο αίμα, αποκαθιστά την αλκαλική και ηλεκτρολυτική ισορροπία του σώματος και πολλά άλλα.

 

Επίσης, αυτή η μέθοδος είναι πολύ εύκολη!

Απλά πιείτε ένα ποτήρι χυμό λεμονιού προσθέτοντας σε υψηλή συγκέντρωση αλάτι Ιμαλαΐων.

Υλικά
1 ποτήρι χλιαρό νερό
1/2 λεμόνι (τον χυμό του) και
1 κουταλιά από το αλάτι

Στύψτε το λεμόνι στο νερό, ανακατέψτε μαζί τους το αλάτι και έτοιμο για να το πιείτε!

Δοκιμάστε το, θα ανακουφιστείτε άμεσα, είναι μαγικό!

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *