Σασμός: Αυτή θα είναι η ζωή της Θοδώρας μετά την απώλεια

Σασμός: Αυτή θα είναι η ζωή της Θοδώρας μετά την απώλεια

Μετά την απώλεια του μωρού της, η Θοδώρα αλλάζει ριζικά, στη σειρά Σασμός. Δίπλα της έχει τον Παντελή και την Άννα, οι οποίοι την στηρίζουν με όλες τις δυνάμεις τους. Η σχέση της με τον Γιώργο κρέμεται, για ακόμη μια φορά, από μία πολύ λεπτή κλωστή.  Σασμός: Αυτή θα είναι η ζωή της Θοδώρας μετά την απώλεια

Η Θοδώρα, απελπισμένη, αποφασίζει να μην παρατήσει ξανά τη ζωή. Σύμμαχός της στα πρώτα της βήματα είναι ο Μανόλης, ο οποίος είναι πάντοτε διαρκώς πλάι στην αγαπημένη του αδελφή.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Έχοντας απελπιστεί πια από την καθημερινότητά της, η Θοδώρα αλλάζει εντελώς καριέρα και ζωή, στη σειρά Σασμός. Ανακαλύπτει το ταλέντο της στο τραγούδι και αποφασίζει να το ακολουθήσει. Άλλωστε, αυτό της θυμίζει έντονα τον Πετρή…

Η ίδια ξεκινάει να τραγουδά σε ένα μαγαζί, παρά την οργή του Γιώργη. Εκείνος δε θέλει να οδηγηθεί η σύζυγός του σε τέτοια μονοπάτια. Η Θοδώρα, φυσικά, δεν ενδιαφέρεται για όσα πιστεύει εκείνος.

Διαβάστε Επίσης  Τηλεόραση Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης πιάνει Μυρτάλη και Νικήτα να φιλιούνται

Πολύ σύντομα, η ηρωίδα της σειράς θα βρει τα πατήματά της και θα κάνει αυτό που πάντα ονειρευόταν: Θα ακολουθήσει ένα επάγγελμα που αγαπά πραγματικά, αφήνοντας πίσω κάθε μαύρο σύννεφο που σκέπαζε τη ζωή της. Ο Γιώργος αποτελεί παρελθόν κι ένας νέος έρωτας της χτυπάει σύντομα την πόρτα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *