Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Λυκούργος παντρεύονται από σπόντα

 

Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Λυκούργος παντρεύονται από σπόντα

Η Χάιδω και ο Λυκούργος έρχονται πάρα πολύ κοντά, μετά τα τελευταία γεγονότα που συγκλόνισαν τους πρωταγωνιστές, στην γη της ελιάς.

 

Οι δυο τους αισθάνονται πιο ενωμένοι κι αγαπημένοι από ποτέ.

 

Οι δυσκολίες και οι πίκρες κατάφεραν να τους ενώσουν και να τους κάνουν να σκεφτούν το μέλλον τους με μεγαλύτερη σιγουριά κι αισιοδοξία. Έπειτα, μετά από μια σπόντα της Αρετής, όλα οδηγούν το συγκεκριμένο ζευγάρι, στον γάμο. Πώς έρχεται αυτή η απόφαση και τι ρόλο παίζει η Αρετή σε αυτό;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Στη φυλακή η Ευτυχία τη δεύτερη σεζόν;

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, η Αρετή πετάει “σπόντα” στον Λυκούργος ότι είναι “σώγαμπρος”. Αυτό τον ενοχλεί πολύ και τον κάνει να συνειδητοποιήσει ότι πράγματι είναι σαν σώγαμπρος, μέσα στο σπίτι της Χάιδως.

Έτσι, της κάνει πρόταση γάμου και της ζητά να παντρευτούν σύντομα, στο Δημαρχείο της Μάνης. Η Χάιδω δέχεται και μαζί ανεβαίνουν τα σκαλιά του Δημαρχείου, με τον Ισίδωρο να τους δίνει την ευχή τους.

Διαβάστε Επίσης  Χριστίνα Χ. Φαμέλη – Ορφέας Αυγουστίδης: Όλα όσα αποκάλυψαν για τον Σασμό

Η χαρά του ζευγαριού δε κρύβεται.

Η Χάιδω και ο Λυκούργος κάνουν το επόμενο βήμα και κλείνουν πολλά στόματα, στην γη της ελιάς. Στον γάμο τους παρευρίσκονται όλοι, εκτός από την Μαργαρίτα, η οποία δεν είναι σε θέση ακόμη να γιορτάσει.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *