Σασμός – Βόμβα: «Ο Νικηφόρος είναι τελικά ο γιος του…»

 

Σασμός – Βόμβα: «Ο Νικηφόρος είναι τελικά ο γιος του…»

Ο παπά Μιχάλης ήταν ο μόνος που γνώριζε ποιανού γιος είναι τελικά ο Νικηφόρος, στη σειρά Σασμός.Σασμός – Βόμβα: «Ο Νικηφόρος είναι τελικά ο γιος του…»

 

Όταν έγινε το τεστ DNA, η οικογένεια αποφάσισε να το κάψει και να μην ανακαλύψει ποτέ την αλήθεια.

Ο μόνος που τη γνωρίζει, είναι ο παπάς του χωριού, ο οποίος ορκίζεται να μην αποκαλύψει ποτέ τίποτα.

Δυστυχώς, όμως, ο όρκος αυτός δε μπορεί να κρατηθεί για πολύ ακόμη.. Η Βασιλική, όχι μόνο πετά τον Μαθιό στο δρόμο, αλλά ζητά και διαζύγιο. Η Στέλλα βάζει μπροστά τις διαδικασίες και το ζευγάρι υποφέρει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας σκοτώνει την Αιμιλία

Η Βασιλική έχει γίνει σκιά του εαυτού της. Όλοι τρέμουν πως θα κάνει κακό, πως θα αυτοκτονήσει. Το ίδιο ισχύει και για τον Μαθιό, ο οποίος βυθίζεται καθημερινά στο απόλυτο κενό..

Ο παπά Μιχάλης, θέλοντας να σώσει την κατάσταση και να δει ξανά ερωτευμένο το ζευγάρι, αποφασίζει να πει στην Βασιλική όλη την πικρή αλήθεια για τον Νικηφόρο. Μια μέρα τη συναντά και της αποκαλύπτει πως ο Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού και πως το τεστ DNA τότε είχε δείξει πως είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι μεταξύ τους, στη σειρά Σασμός.

Διαβάστε Επίσης  Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 114 , 115 , 116 , 117 , 118

Η Βασιλική καταρρέει με αυτή την αποκάλυψη. Μέσα της όλα έγιναν ακόμη πιο περίπλοκα. Πώς να σταθεί στα πόδια της, μετά από αυτό; Η ίδια αποφασίζει να μη πει κουβέντα σε κανέναν, μέχρι να αποφασίσει το εάν θα δεχτεί πίσω τον Μαθιό ή όχι.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *