Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης στα πατώματα μετά το διαζύγιο

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης στα πατώματα μετά το διαζύγιοΠαγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε τον Δημήτρη στα πατώματα μετά το διαζύγιο

Παγιδευμένοι

Η τετ-α- τετ αντιπαράθεση της Άννας με τον Άγγελο στο νέο επεισόδιο των «Παγιδευμένων» θα λήξει αναίμακτα ευτυχώς για τη νεαρή δικηγόρο, με την παρέμβαση του Δημήτρη και του Ανδρέα που την ψάχνουν απεγνωσμένο, γνωρίζοντας τον κίνδυνο που διατρέχει.

Όπως ήταν αναμενόμενο με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι τρεις «συνεργάτες» ο τέως συνεργάτης της Άννας οδηγείται στις φυλακές, με τον πατέρα του να κάνει το παν για να το αθωώσει.

Όμως, ο Άγγελος για άλλη μια φορά αποδεικνύει πως η συμπεριφορά του είναι απρόβλεπτη. Η ομολογία του στον ανακριτή φέρνει τον Αλέκο προ απροόπτου. Ο γιος του μοιάζει αποφασισμένος να βάλει και τον ίδιο στο κάδρο των υπόπτων για την δολοφονία της Μυρτώς.

Ο Αλέκος συνειδητοποιεί για πρώτη την έκταση του προβλήματος του γιου του. Αντιλαμβάνεται ότι ο αντικειμενικός σκοπός του είναι να τιμωρήσει τον ίδιο για όλους τους εξευτελισμούς που υπέστη μικρός και να σύρει το όνομά του στη λάσπη.

Παγιδευμένοι: Ο θάνατος της Μυρτώς δεν ήταν τίποτα – Όλα όσα έρχονται

Και το χειρότερο είναι πως τα καταφέρνει. Καταστρέφοντας όλα τα πειστήρια εναντίον του Άγγελου, ο Αλέκος είναι ανυπεράσπιστος απέναντι στις κατηγορίες του γιου του.

Πόσο μάλλον που στο πλευρό του Άγγελου έχει σπεύσει η Κλειώ, η δυναμική κι επιτυχημένη αδελφή της Υβόννης, δικηγόρος κι αυτή, η οποίος κατέχει το πιο καλά κρυμμένο μυστικό του Αλέκου.

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης στα πατώματα μετά το διαζύγιο

Αυτό που η αποκάλυψή του θα σημάνει το οριστικό τέλος της καριέρας του και την πλήρη καταστροφή του. Η Κλειώ γνωρίζει πως ο Αλέκος ουδέποτε πήρε στα χέρια του το πτυχίο της Νομικής. Ολόκληρη η καριέρα του είναι βασισμένη σε ένα ψέμα…

Και ενώ ο Αλέκος προσπαθεί με κάθε μέσο να σπιλώσει τις υπολήψεις του Δημήτρη και της Άννας και να αχρηστέψει τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει για την υπόθεση, ο Άγγελος συνεχίζει να φέρεται κάθε μέρα και πιο αλλοπρόσαλλα.

Οι κρίσεις του οδηγούν τις αρχές στο συμπέρασμα ότι πρέπει να νοσηλευτεί και έτσι μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Όμως, κατά την επιστροφή του φυλακή μετά από την σύντομη νοσηλεία του, ο νεαρός δικηγόρος θα πέσει νεκρός, θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Και το ερώτημα είναι: ποιος διέταξε τον θάνατό του; Το τέλος του Άγγελου βάζει οριστικά «ταφόπλακα» στην υπόθεση και η Άννα αποφασίζει να χαρίσει ξανά στον Δημήτρη την ελευθερία του.

Όπως το βλέπει, ο γάμος ανάμεσά τους ήταν ένα νομικό «τερτίπι» για να γλιτώσει η ίδια από τα νύχια του Σταύρου και πλέον δεν υφίσταται λόγος συνέχισης της κωμωδίας. Πως θα αντιδράσει ο Δημήτρης όταν η Άννα θα του «σερβίρει» τα χαρτιά του διαζυγίου; Θα είναι αυτό το άδοξο τέλος της σχέσης τους; Θα πέσει ο Δημήτρης στα πατώματα μετά το διαζύγιο για χάρη της Άννας; Η συνέχεια στις οθόνες μας…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *