Παγιδευμένοι Spoiler: Έτσι θα ανταμώσουν ξανά Άννα και Δημήτρης

 

 

Παγιδευμένοι Spoiler: Έτσι θα ανταμώσουν ξανά Άννα και Δημήτρης

 

Αν η σειρά Παγιδευμένοι ακολουθήσει το τούρκικο Yargi κατά γράμμα, τότε η Άννα και ο Δημήτρης θα ανταμώσουν ξανά στο φινάλε του δεύτερου κύκλου.Παγιδευμένοι Spoiler: Έτσι θα ανταμώσουν ξανά Άννα και Δημήτρης

 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της σειράς, ο Δημήτρης θα παρουσιάζεται ως νεκρός.

Η Άννα θα καταφέρει να δικαιωθεί και να βγει από τη φυλακή, όμως ο άνθρωπός της θα είναι ακόμη νεκρός. Ο Αντρέας δε θα της αποκαλύψει το κόλπο τους.. Κανείς δε θα μάθει ότι ο θάνατος του Δημήτρη, σκηνοθετήθηκε, για να αποφευχθούν τα χειρότερα.Παγιδευμένοι Spoiler: Έτσι θα ανταμώσουν ξανά Άννα και Δημήτρης

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Κλείνει η υπόθεση του Ανέστη – Ελεύθερες Ευτυχία και Άννα

Η τελευταία σκηνή της β’ σεζόν του YARGI, ήταν φοβερά συγκινητική. Ο Ανδρέας εξασφάλισε ένα όμορφο ταξίδι για την Άννα, προκειμένου να ξεσκάσει, μετά από όσα έγιναν στη ζωή της..

Όταν η Άννα φτάνει στον προορισμό της, αντικρίζει έναν άντρα που μοιάζει πάρα πολύ στον Δημήτρη. Όταν πλησιάζει και βλέπει πως είναι αυτός, νομίζει ότι τρελάθηκε.

Αρχίζει να κλαίει, να φωνάζει πως είναι τρελή..

 

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ο Νίκος κατηγορεί τη Χρύσα για δολοφονία παιδιού

Ο Δημήτρης την αγκαλιάζει σφιχτά και της αποκαλύπτει πως δεν είναι τρελή, πως δε βλέπει όνειρο. Έτσι τελειώνει ο δεύτερος κύκλος της σειράς “Παγιδευμένοι”, έτσι θα ανταμώσουν ξανά η Άννα και ο Δημήτρης.

Στην τρίτη σεζόν της σειράς YARGI έρχονται όλες οι απαντήσεις για τη σκηνοθετημένη δολοφονία του Δημήτρη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *