Σασμός: Θα καρφώσει η Βασιλική τον Μαθιό στην αστυνομία;

Δύσκολες ώρες έρχονται για την Βασιλική, μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας του Στεφανή, στη σειρά Σασμός. Ο Μαθιός, έχοντας καταλάβει πως η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει, αποφασίζει να μιλήσει στη γυναίκα της ζωής του για τον θάνατο του πρώην συζύγου της.

Έντρομος πως όλα θα τιναχθούν στον αέρα, κάνει το μεγάλο βήμα και την ενημερώνει πως για όλα ευθύνεται εκείνος και πως διέπραξε αυτό το φρικτό έγκλημα, για να την έχει κοντά του, για να την σώσει από τον αδίστακτο Στεφανή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Χωρίς επεισόδιο σήμερα 15/3 – Ο λόγος

«Θα το έκανα ξανά και ξανά, δε το μετανιώνω», της λέει και τα μάτια της γεμίζουν με δάκρυα. Δε μπορεί να χωνέψει ότι ο άντρας που έχει πλάι της, είναι δολοφόνος! Δε βλέπει πια τον Μαθιό που αγάπησε όσο κανέναν άλλον…


Η Βασιλική πετάει τον Μαθιό στο δρόμο και ο χωρισμός τους σκάει σαν βόμβα στην Άνω Ποριά. Η Καλλιόπη την ικετεύει να μη πει λέξη, όμως η Βασιλική δείχνει σκεπτική. Να μιλήσει στην αστυνομία ή όχι;

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Μαθιός ξεσκεπάζεται πως είναι ο δολοφόνος από το σπιτάκι στο βουνό

Το μόνο που την προβληματίζει, είναι η αντίδραση του Νικηφόρου. Αν το παιδί της μάθει πως ο Μαθιός σκότωσε τον πατέρα του, θα ξεκινήσει νέος πόλεμος στην οικογένεια. Η δολοφονία του Στεφανή πνίγει την Βασιλική, στη σειρά Σασμός.. Ευτυχώς, όμως, για τον Μαθιό, αποφασίζει να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *