Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 104 , 105 , 106 , 107 , 108

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια 104 , 105 , 106 , 107 , 108 : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 104 στις 7/5/2023
Επεισόδιο 104
Κυριακή

Η Κύρα δεν έχει πειστεί για την αθωότητά του Βίκου και εκείνος το ξέρει. Εμφανίζεται λοιπόν οπλισμένος στο σπίτι της και την αιφνιδιάζει. Οι δυο τους ανταλλάζουν σκληρές κουβέντες και τελικά ο Βίκος ομολογεί στην Κύρα όλη την αλήθεια για την εμπλοκή του.

Σύντομα τα ίχνη της Κύρας εξαφανίζονται. Αν και τρελά ερωτευμένη η Ελισάβετ σφίγγει τα δόντια και δίνει στην Αυξεντία να διαβάσει το γράμμα που της έστειλε ο Πέτρος για να το πετάξει.

Την ίδια στιγμή όμως ο Γιώργος που έχει ήδη εγκαταστήσει το σύστημα παρακολούθησης βλέπει μαζί με την Κασσιανή την Αυξεντία να κρύβει το επίμαχο γράμμα στο κελί της. στο μεταξύ Ο Φραγκίσκος αγανακτεί με τον Πέτρο επειδή είναι διαρκώς άλλου.

Του λέει μάλιστα ότι αν συνεχίσει να μη δίνει σημασία στη δουλειά του να διακόψει την συνεργασία μαζί του. Η Αλεξία από την άλλη λέει πως ότι κι αν κάνει εκείνος για να μεταπείσει την Ελισάβετ θα είναι μάταιο αν η ίδια δε δει τα πράγματα αλλιώς.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 105 στις 8/5/2023
Επεισόδιο 105
Δευτέρα

Η Αλεξία ψάχνει την Κύρα αλλά δεν μπορεί να την βρει. Έξω απ’ το σπίτι εντοπίζει ένα στοιχείο που την ανησυχεί πολύ. Τελικά καταφέρνει να μπει στο σπίτι της γιαγιάς της. Το κλειδί που ακούει στην πόρτα την κάνει να αναθαρρήσει. Όμως στο σπίτι δεν μπαίνει η Κύρα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο εισαγγελέας ξεσκεπάζει τους πάντες

Η κόρη του Ζαμάνου απειλεί το Θέμη προκειμένου να αναγκάσει την Φιλαρέτη να ανακαλέσει την μήνυση της. Στην Τρίπολη ο Σταυρίνος και η Γιάννα θα συναντηθούν με τα καινούργια του ταίρια. Σύντομα η Γιάννα λέει και επίσημα στο Σαράντο το “ναι”.

Ο Θέμης λυγίζει στις πιέσεις του Ζαμάνου. Η Κασσιανή συνεχίζει να παρακολουθεί κάθε κίνηση της Φιλαρέτης και της Αυξεντίας. Έτσι τις ακούει να συζητούν κρυφά ότι ετοιμάζονται να μεταφέρουν τα οστά του Διακοσάββα.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 106 στις 9/5/2023
Επεισόδιο 106
Τρίτη

Ο Πέτρος δεν εγκαταλείπει τα όπλα. Αποφασίζει να διεκδικήσει την Ελισάβετ και να κάνει τα πάντα για να γυρίσει κοντά του αν και εκείνη έχει υψώσει ένα τείχος ανάμεσα τους. Όπως έκανε αμέτρητες φορές στο παρελθόν θα βρει τρόπο για να τρυπώσει ξανά στο μοναστήρι.

Ψάχνει την Ελισάβετ σε κάθε γωνιά αλλά εκείνη δεν είναι πουθενά. Ο Θέμης συνδυάζει τα στοιχεία που έχει για τον Ζαμάνο και το ίδρυμα υιοθεσιών. Αυτό που συνειδητοποιεί κοντεύει να τον κάνει να χάσει το μυαλό του.

Η Αλεξία μαθαίνει μια πληροφορία που την κάνει πλέον να υποπτεύεται ότι η εξαφάνιση της Κύρας κρύβει κάτι πολύ σκοτεινό. Θα καταφέρει ο Βίκος να την αποπροσανατολίσει όσον αφορά την εξαφάνιση της γιαγιάς της;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική σώζει την Μαρίνα από χρεοκοπία

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 107 στις 10/5/2023
Επεισόδιο 107
Τετάρτη

Στο μαγαζί της Ευτυχίας γιορτάζουν τις χαρές της κόρης της. Οι ματιές που ανταλλάζει η Γιάννα με το Σταυρίνο όμως κάθε άλλο παρά χαρούμενες είναι.

Η ένταση που υπάρχει ανάμεσα τους είναι εμφανής. Στο μεταξύ η κατάσταση της υγείας της Αυξεντίας χειροτερεύει ραγδαία και η συνάντηση της με τον Πέτρο είναι σπαρακτική. Έπειτα από πολλές περιπέτειες ο Πέτρος εντοπίζει επιτέλους την Ελισάβετ στο δάσος.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 108 στις 11/5/2023
Επεισόδιο 108
Πέμπτη

Η Ελισάβετ του φέρεται αλλόκοτα κι εκείνος προσπαθεί αρχικά να καταλάβει αν έχει αποφασίσει τι θα κάνει με τη ζωή της κι αν θα παραμείνει στο μοναστήρι. Πώς θα αντιδράσει όταν συνειδητοποιήσει ότι η σχέση τους τελείωσε οριστικά;

Η Φιλαρέτη ανησυχεί για τα προβλήματα μνήμης που παρουσιάζει όλο και πιο έντονα η Αυξεντία. Μέρα με τη μέρα η υγεία της άτυχης μοναχής επιδεινώνεται. Παράλληλα η Φιλαρέτη στέλνει στο Θέμη τα στοιχεία που της ζήτησε για την εξέταση DNA.

Ο Καστρινός θέλει να σιγουρευτεί για την ταυτότητα του γιου της πριν προβεί σε αποκαλύψεις. Την ίδια στιγμή ο Σταυρίνος έρχεται σε σύγκρουση με τη Γιάννα και τον Σαράντο για τους αρραβώνες τους και ζητά την βοήθεια του Γιώργου προκειμένου να φύγει απ’ το χωριό.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *