Σασμός spoiler: Ο Πέτρος πέφτει νεκρός από τα χέρια του Αστέρη

Σασμός spoiler: Ο Πέτρος πέφτει νεκρός από τα χέρια του ΑστέρηΣασμός spoiler: Ένας μεγάλος τσακωμός θα οδηγήσει σε φρικτό φονικό. Ο Αστέρης θα βρεθεί στη φυλακή, με την Στέλλα να είναι για ακόμη μια φορά δίπλα του, στη σειρά Σασμός. Ένας άσχημος καυγάς ανάμεσα σε εκείνον και στον Πέτρο, θα φέρει έναν θάνατο ξαφνικό κι απάνθρωπο.

      Σασμός spoiler: Ο Πέτρος πέφτει νεκρός από τα χέρια του Αστέρη

Ο Πέτρος ξεψυχά μετά τον φονικό πυροβολισμό του Αστέρη. Κανείς δεν ήθελε να σημαδέψει, κανένας τους δεν είναι φονιάς. Ο Αστέρης πηγαίνει να τον βρει, να του μιλήσει, να τον ρωτήσει αν εκείνος σκότωσε τον Στεφανή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Καυτή συνάντηση για Ευτυχία – Κουράκο στο σπίτι της

Η ένταση κορυφώνεται, όταν ο Πέτρος, για να αμυνθεί, βγάζει το όπλο του. Ο Αστέρης, φοβούμενος πως ο Βρουλάκης είναι ικανός να σκοτώσει κι εκείνον, βγάζει το δικό του όπλο και ρίχνει πρώτος…

Μετά τον πυροβολισμό, ο Αστέρης τρέχει με σκοπό να γλιτώσει τη φυλακή, στη σειρά Σασμός. Αισθάνεται απαίσια για αυτό που έκανε και καταρρέει στα χέρια της Καλλιόπης και του Μαθιού.

Τα νέα διαδίδονται πάρα πολύ γρήγορα. Η Στέλλα ενημερώνεται για το φρικτό αυτό συμβάν και τρέχει στους Σταματάκηδες. Αποφασισμένη να τους βοηθήσει όσο μπορεί, δέχεται να αναλάβει ως δικηγόρος του Αστέρη την υπόθεση.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αντρέας προτείνει στην Καλλιόπη ανακωχή

Αν θεωρηθεί αυτοάμυνα, ο Αστέρης θα γλιτώσει τη φυλακή! Στο μεταξύ, οι Βρουλάκηδες βρίσκονται σε σοκ, με την Μαρίνα να ουρλιάζει για την απώλεια του γιου της. Η βεντέτα έχει ξεσπάσει ξανά και ο τρόμος σκορπίζεται.

Η Στέλλα δέχεται να βοηθήσει τον Αστέρη, παρόλο που είναι μαζί με τον Άγγελο. Σύμφωνα με το TiVi, εκείνος εξοργίζεται με την στάση της, με την πρώτη ρήξη στο ζευγάρι να είναι γεγονός…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *