Σασμός Εξελίξεις: Άννα Και Παντελής Στα Μαχαίρια!

Σασμός Εξελίξεις: Άννα Και Παντελής Στα Μαχαίρια!Σασμός εξελίξεις: Για ακόμη μια φορά, ο σύζυγός της Άννας ο Παντελής, ξεπερνάει τα όρια. Η κατάσταση ξεφεύγει και το ζευγάρι διαπληκτίζεται, μέσα στο καφενείο. Εκτός εαυτού θα βγει η Άννα και τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή.

Σασμός εξελίξεις: Άννα και Παντελής στα μαχαίρια!

Ο λόγος δεν είναι άλλος, από την τάση του Παντελή να κουτσομπολεύει τους πάντες. Ο Νικηφόρος και ο Μαθιός πηγαίνουν στο καφενείο, αδιαφορώντας για τα σχόλια του χωριού. Μόνο που ο Παντελής, για ακόμη μια φορά, αποδεικνύει πόσο αδιάκριτος είναι. Πεπεισμένος πως ο Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού και όχι του Στεφανή, συζητά με την Άννα το ενδεχόμενο να κορόιδεψαν τον Στεφανή. Μάλιστα, επιμένει πως ο Νικηφόρος μοιάζει περισσότερο στον Μαθιό, παρά στον συγχωρεμένο πατέρα του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία αφήνει σύξυλο τον Κουράκο

Ο τόνος της φωνής του ανεβαίνει, με την Άννα να εξοργίζεται. Του ζητά να πάψει, να κλείσει το στόμα του, να σταματήσει να λέει τέτοιες ηλιθιότητες. Για κακή τους τύχη, τη συζήτηση αυτή ακούει ο Νικηφόρος, ο οποίος πλησιάζει τον Παντελή, με σκοπό να λογαριαστούν οι δυο τους.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *