Παγιδευμένοι: Ο Νίκος κατηγορεί τη Χρύσα για δολοφονία παιδιού

Οι διαδικασίες για το διαζύγιο έχουν ξεκινήσει και ο Νίκος είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα, στη σειρά Παγιδευμένοι. Στόχος του είναι να εκδικηθεί τη Χρύσα και να βγει κερδισμένος από αυτή την ιστορία.

Δικηγόρος του σε όλο αυτό είναι ο Αλέκος, ο οποίος τον διαβεβαιώνει πως θα κερδίσουν τη μάχη και θα ισοπεδώσουν την οικογένεια Ροδίτη. Ο Νίκος του ζητάει βοήθεια και του εκμυστηρεύεται αναλυτικά όλο το παρελθόν του με την Χρύσα..

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Παύλος πιάνει την Καλλιόπη να ψάχνει…

Ο Αλέκος τον ρωτά πως χάθηκε ο γιος τους, πριν χρόνια.. Τότε, ο Νίκος του εξηγεί πως η Χρύσα, λόγω αμέλειας, δε πρόλαβε να σώσει το παιδί από τον πνιγμό. Μάλιστα, αναφέρει πως δεν είχε πάρει τα ηρεμιστικά της και δεν ήταν σε θέση να το προστατεύσει.

Αυτό το στοιχείο σκάει σαν βόμβα στα αυτιά του Αλέκου! «Με αυτό θα κερδίσεις τη μάχη και το διαζύγιο θα βγει υπέρ σου! Θα κατηγορήσουμε την Χρύσα για τον θάνατο του γιου σου», τονίζει στον Νίκο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Βαγγέλης λυγίζει στα χέρια του πατέρα του

Η Χρύσα δεν έχει ιδέα πως αυτό που ακολουθεί, αναμένεται να της διαλύσει τη ζωή. Ο Νίκος είναι έτοιμος να τα σαρώσει όλα με το διαζύγιο «βόμβα» και να κλείσει σε ψυχιατρείο την πρώην σύζυγό του, στη σειρά Παγιδευμένοι. Θα το καταφέρει;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *