Η Γη της Ελιάς: Τα παιδικά χρόνια του Αλέξη, έρχονται στο φως…

Λίγο πριν ο Αλέξης και η Μυρτάλη φύγουν οριστικά από την γη της ελιάς, στοιχεία από το παρελθόν θα έρθουν στο φως και θα δώσουν απαντήσεις. Η Μαργαρίτα θα στείλει τον γιο της στο αστυνομικό τμήμα, κατηγορώντας τον για τη δολοφονία της Μυρτάλης Βρεττάκου.

Ο Αλέξης θα αρνηθεί τα πάντα, αλλά θα πέσει σε αντιφάσεις.. Δυστυχώς, το έγκλημά του θα έρθει στο φως, όπως και όλα τα άλλα που διέπραξε στο παρελθόν. Η Μαργαρίτα θα καταρρεύσει, μόλις διαπιστώσει τι τέρας δημιούργησε.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Έξαλλη η Ισμήνη: «Τον άντρα μου βρήκες;»

Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν γιατί ο Αλέξης απέκτησε αυτή τη διαταραχή και πώς τον επηρέασε, ήδη από τα παιδικά του χρόνια. Η Μαργαρίτα θα συνειδητοποιήσει τα λάθη και τις απροσεξίες που έγιναν, όσο το παιδί της ήταν ακόμη μικρό.

Ο Αλέξης θα ξεδιπλώσει μία άλλη, ανθρώπινη πλευρά, η οποία κρύβει πολλά, καθώς το παρελθόν του ήταν αρκετά έντονο, στην γη της ελιάς. Θα οδηγηθεί ο συγκεκριμένος χαρακτήρας στη δική του λύτρωση; Τι του επιφυλάσσει το μέλλον, μετά τον θάνατο της Μυρτάλης; Θα φυλακιστεί, ή θα πεθάνει;

Διαβάστε Επίσης  Αυτή η νύχτα μένει Επεισόδια από 5/12 ως 7/12

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *