Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη διώχνει τον Αντρέα από την Κρήτη και εκείνος βάζει τα κλάματα

 

Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη διώχνει τον Αντρέα από την Κρήτη και εκείνος βάζει τα κλάματα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η γιαγιά Ειρήνη διώχνει τον Αντρέα από την Κρήτη και εκείνος βάζει τα κλάματα.

 

Καταιγιστικές προβλέπονται οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς «Σασμός», καθώς όπως θα δούμε όλοι στρέφονται εναντίον του Αντρέα εκτός από ένα άτομο.

Από τη στιγμή που εμφανίστηκε ο Αντρέας στην Άνω Ποριά και ενώ τα πράγματα είχαν ηρεμήσει άρχισε και πάλι να κυριαρχεί το μίσος και οι συγκρούσεις ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες με αποτέλεσμα να χαθούν και πάλι ανθρώπινες ζωές.Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη διώχνει τον Αντρέα από την Κρήτη και εκείνος βάζει τα κλάματα

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Ιουλία και Κουράκος για τον Στάθη

Έτσι καθώς όλοι κατανοούν ότι οι σχέσεις του διαταράχτηκαν με τον ερχομό του, στρέφονται εναντίον του ακόμα και μέλη της οικογένειας του.

Ένας από αυτούς είναι και ο αδερφός του ο Τηλέμαχος, ο οποίος από τη μια του λέει ότι τον καταλαβαίνει και τον πονάει από την άλλη όμως τον ενημερώνει ότι δεν θα συνεχίσει να τον βοηθάει στα σχέδια εκδίκησης που καταστρώνει.

Από την άλλη η γιαγιά Ειρήνη του προτείνει να φύγει από την Άνω Ποριά και του λέει ότι ίσως να μην ξαναϊδωθούν και εκείνος συγκινείται και αρχίζει να σκέφτεται σοβαρά όσα του λέει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος βάζει την Αμαλία στην θέση της

Εντωμεταξύ ο Παύλος παρά τις όποιες διαφωνίες τους προσπαθεί να του μιλήσει και να τον υποστηρίξει αλλά καθώς ο Αντρέας όπως θα δούμε στη σειρά «Σασμός» προσπαθεί να του αποσπάσει χρήματα τον κάνει να μετανιώνει.

Τέλος, όπως φαίνεται μόνο ένα άτομο τον υποστηρίζει και αυτή είναι η Εύα η οποία του λέει ότι τα αισθήματα φιλίας που νιώθει απέναντι του είναι πιο σημαντικά από αυτό που εκείνος θέλει από εκείνη «από την αρχή σου είχα πει ότι δεν είμαι εδώ για ερωτικές σχέσεις, οπότε μην με κατηγορείς για αυτό» του λέει…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *